Mesa55 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 340 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2014 #21 Batuhan K dedi: Peki LG G2 ye gelecek mi güncelleme, bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Özellikle söylüyorum 32 gb modelini alın. 16 alırsanız pişman olursunuz. Gittigidiyor'da 1100 lira şuan.
Batuhan K dedi: Peki LG G2 ye gelecek mi güncelleme, bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Özellikle söylüyorum 32 gb modelini alın. 16 alırsanız pişman olursunuz. Gittigidiyor'da 1100 lira şuan.
M mehmet 13 Kilopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2014 #22 Batuhan K dedi: Arkadaşlar fikir değiştirdik daha az bütçe ile daha güncel bir telefon olsun dedim. Asus zenfone 5 yada 6 düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki yazışmada ben de nexus 4 e destek verecektim ki zenfone 5 lafı geçti Ben zenfone 5 kullanıyorum gerçekten alınası bir telefon . Özellikle işlemci performansı olarak ıntel çok iyi sonuçlar çıkarıyor .
Batuhan K dedi: Arkadaşlar fikir değiştirdik daha az bütçe ile daha güncel bir telefon olsun dedim. Asus zenfone 5 yada 6 düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki yazışmada ben de nexus 4 e destek verecektim ki zenfone 5 lafı geçti Ben zenfone 5 kullanıyorum gerçekten alınası bir telefon . Özellikle işlemci performansı olarak ıntel çok iyi sonuçlar çıkarıyor .
ddrg11 Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2014 #23 100 lira daha ekleyin Nexus5 alın.