1000TL'ye android telefon önerisi

Nexus 4 1000 tl ye piyasaya çıktığı zaman grafik yongası o zaman 2300 tl olan lg g2 ile yarışıyordu.

Kardeşim s4 nexus 4'ten daha iyi ;) Bariz görüntü kalitesi farkı var bir kere. Biraz bak istersen özelliklerine. Evet nexus 4 stabil telefon saf android olduğu için ama sırf bunun için de daha güçsüz telefon alınmaz. S4 alınır rom atılır ihtiyaç duyulursa.

S4 daha özellikli bir telefon bu yüzden o daha çok ağır basıyor. Zaten 1 sene en fazla 2 sene kullanılacak.Rom atma gibi bir düşüncemiz yok telefona. S4 te bu süre içinde sıkıntı çıkarmaz heralde.

Arkadaşım ben yardımcı olmaya çalışıyorum.Tamam s4 kağıt üzerinde daha iyi olabilir.Ama kağıt üzerinde anlayamazsın bir telefonun iyi mi kötü mü olduğunu.

Arkadaşlar fikir değiştirdik daha az bütçe ile daha güncel bir telefon olsun dedim. Asus zenfone 5 yada 6 düşünüyoruz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı