UAU
Hectopat
Bulursunuzda çakma bulursunuz Xbox tasarımı tek şansınız.
F310 alınmaz ergonomiği kötü. Onda da sorun yaşayan insanlar çok fazla var.
Alakası yok sorun yaşayan kim var ya
Bulursunuzda çakma bulursunuz Xbox tasarımı tek şansınız.
F310 alınmaz ergonomiği kötü. Onda da sorun yaşayan insanlar çok fazla var.
8 bit do mantıklı bir seçim ama bütçe izin vermiyorsa Trust olan da gayet güzeldir.
Alakası yok sorun yaşayan kim var yasorun yaşayan olur ama onun o modeli değil F710 o
Alakası yok sorun yaşayan kim var yasorun yaşayan olur ama onun o modeli değil F710 o
Yine de ergonomi olarak kötü, titreşim motoruda yoktu bildiğim kadarıyla ve kablosuz değil eski fiyatına göre çok pahalı artık.
Sorun yaşayanları bende duydum ayrıca ben görüntü olarak hiç beğenmiyorum hem F310 hem F710 (biliyorum Logitech'den başka alternatifim yok PlayStation tarzı için ancak dediğim gibi beğenmiyorum)
Siz notlarınızı alın kararınızı verin abiniz ile. İyi akşamlar.
Hocam selamlar attığınız link ile aşağıdaki ürünün bir farkı var mı acaba?![]()
[36,61€ 23% OFF] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com
8Bitdo Ultimate C Wireless 2.4G Game Controller for PC Windows 10 11 Steam Deck for Raspberry Pitr-m.banggood.com
Bunu önerebilirim az bir şey bütçe üstü fakat değer.
Hocam selam attığınız link ile aşağıdaki ürünün bir farkı var mı acaba?
![]()
AKNES 8 Ultimate Ultimate C/2C kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10 11 buhar güverte ahududu Pi Android - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.