1000TL'ye HyperX Alloy Core RGB alınır mı?

• Konuyu başlatan Nodex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 801
Kaliteli bir membran almış olursunuz 1000 TL'ye zaten mekanik almak pek de mantıklı değil hocam alınabilir, tabii alternatifleri vardır.

Temmuz 2022 tarihinden beri ürünü kullanıyorum. Bir sorununu görmedim şimdiye kadar. Yalnızca klavyenin herhangi bir yazılım veya makro desteği bulunmuyor. Bendeki modelde en yüksek parlaklığa aldığımda sabit bir renk yanıyorsa coil whine sesi geliyor hafiften. Rengi değişen RGB yanıyorsa veya kısık parlaklıkta kullanıyorsam herhangi bir ses bulunmuyor.

Eski klavyem Logitech G103 idi. Onda yazılım ve makro desteği bulunuyordu. İki membran klavye arasında G103 bu modele göre daha sessiz bir klavye idi. İlk etapta biraz sesli geliyordu ama şu anda alıştığım için sesi çok rahatsız etmiyor.

Son olarak, Membran olduğu için tuşları değişmiyor. HyperX'in sattığı Pudding tuş takımları bu klavyeye uyumlu değil, bilgin olsun. Kasa yapısı olarak ağır, sağlam bir hissiyatı var.

1000 TL'ye daha iyi bir klavye bulunabilir mi, piyasaya hakim olmadığım için fikrim yok ama alırsan memnun kalırsın.

Temmuz 2022 tarihinden beri ürünü kullanıyorum. Bir sorununu görmedim şimdiye kadar. Yalnızca klavyenin herhangi bir yazılım veya makro desteği bulunmuyor. Bendeki modelde en yüksek parlaklığa aldığımda sabit bir renk yanıyorsa coil whine sesi geliyor hafiften. Rengi değişen RGB yanıyorsa veya kısık parlaklıkta kullanıyorsam herhangi bir ses bulunmuyor.

Eski klavyem Logitech G103 idi. Onda yazılım ve makro desteği bulunuyordu. İki membran klavye arasında G103 bu modele göre daha sessiz bir klavye idi. İlk etapta biraz sesli geliyordu ama şu anda alıştığım için sesi çok rahatsız etmiyor.

Son olarak, membran olduğu için tuşları değişmiyor. HyperX'in sattığı pudding tuş takımları bu klavyeye uyumlu değil, bilgin olsun. Kasa yapısı olarak ağır, sağlam bir hissiyatı var.

1000 TL'ye daha iyi bir klavye bulunabilir mi, piyasaya hakim olmadığım için fikrim yok ama alırsan memnun kalırsın.

G103 klavyesini çıktığında almıştık çok kaliteli klavyedir yalan söyleyemem, hatta evde sapa sağlam duruyor, temizlerken tuşları kaybolduğu için pek kullanmıyorum ve bu klavye bütçe bandındaki en iyi klavyelerden biri bunu açıkça söyleyebilirim.

G103 klavyesini çıktığında almıştık çok kaliteli klavyedir yalan söyleyemem, hatta evde sapa sağlam duruyor, temizlerken tuşları kaybolduğu için pek kullanmıyorum ve bu klavye bütçe bandındaki en iyi klavyelerden biri bunu açıkça söyleyebilirim.
G103'ü bozulduğu için kaldırmadım bende bu arada, sırf farede ışık, kasada ışık olunca gece de kullanırken tuşları göreyim diye model bakınırken 1000 lira bandından 450 bandına indirime girince gaza gelip almış bulundum. Yoksa G103 taş gibi klavye, hiç bırakılır mıydı? :)

Son olarak, membran olduğu için tuşları değişmiyor. HyperX'in sattığı pudding tuş takımları bu klavyeye uyumlu değil, bilgin olsun. Kasa yapısı olarak ağır, sağlam bir hissiyatı var.

Sağ olun hocam yazılarda silinme oldu mu aşınma acaba onu merak ediyorum. 2-3 sene rahat götürsün istiyorum sıkıntı olmadan.

Kaliteli bir membran almış olursunuz 1000 TL'ye zaten mekanik almak pek de mantıklı değil hocam alınabilir, tabii alternatifleri vardır.

Var mı bildiğiniz başka alabileceğim hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun hocam yazılarda silinme oldu mu aşınma acaba onu merak ediyorum 2 3 sene rahat götürsün istiyorum sıkıntı olmadan.

Var mı bildiğiniz başka alabileceğim hocam.

Hocam mekanik olarak derseniz AK680 veya K617 Fizz membran olarak G213 önerebilirim ama kronik sorunlu biraz daha şansa bağlı eğer hiç riske girmek istemezseniz bu klavye fiyat bandında lider diyebilirim.

Hocam öncelikle selamlar. Kendim kullanıyorum. Sosyal Medyada da bilinen bir marka ve model zaten. Şöyle söylesem yeridir, bir klavyeye aşık olmanın açılımı. Kalitesi, ağırlığı(hafif ağır, böyle dokunduğunda garip garip yerlere gitmiyor) hissiyati ve ayrıca hissiyatının verdiği tartışılmaz güzelliği. Renk seçeneği olarak bir çok tercih var, kendin parça parça ayrılmış 5 kısmın rengini istediğin gibi değiştirebiliyorsun, oyun özel modu var. Açtığında windows tuşu falan çalışmıyor ki oyunda yanlışıkla elin çarpmasın. Sağ üst kısmında ses arttırma/azaltma ve tamamen kapatma var. Onun altında bir önceki video / bir sonraki video ve durdur seçeneği var. Uzunluk olarak 90x40 mouse pad kullanıyorum ve tam olarak yarısını kaplıyor. Hiç bir kroniği yok. Metal/Yay seni yok. Tuş silinmesi yapmıyor. Sesi çok hoş, hafif bir ses geliyor. Merak ettiğin her soruyu cevaplayabilirim. G213 model klavye kuzenimde var. Sesi bu klavyeye göre daha sert ve bence daha kötü. Bunu söylememin sebebi de yazı yazarken klavyenin güzel bir hissiyat sunmayışı.

Hocam öncelikle selamlar. Kendim kullanıyorum. Sosyal medyada da bilinen bir marka ve model zaten. Şöyle söylesem yeridir, bir klavyeye aşık olmanın açılımı. Kalitesi, ağırlığı(hafif ağır, böyle dokunduğunda garip garip yerlere gitmiyor) hissiyati ve ayrıca hissiyatının verdiği tartışılmaz güzelliği. Renk seçeneği olarak birçok tercih var, kendin parça parça ayrılmış 5 kısmın rengini istediğin gibi değiştirebiliyorsun, oyun özel modu var. Açtığında Windows tuşu falan çalışmıyor ki oyunda yanlışlıkla elin çarpmasın. Sağ üst kısmında ses arttırma/azaltma ve tamamen kapatma var. Onun altında bir önceki video / bir sonraki video ve durdur seçeneği var. Uzunluk olarak 90x40 mouse pad kullanıyorum ve tam olarak yarısını kaplıyor. Hiçbir kroniği yok. Metal/Yay seni yok. Tuş silinmesi yapmıyor. Sesi çok hoş, hafif bir ses geliyor. Merak ettiğin her soruyu cevaplayabilirim. G213 model klavye kuzenimde var. Sesi bu klavyeye göre daha sert ve bence daha kötü. Bunu söylememin sebebi de yazı yazarken klavyenin güzel bir hissiyat sunmayışı.

Teşekkür ederim hocam sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı