1000TL'ye kadar gamepad önerisi

721893

Centipat
Arkadaşlar, gamepad hiç tecrübe etmedim ve PC'de birçok oyunu oynamak için tercih edeceğim. Xbox kontrolcülerinin tuş dizaynını sevmediğim için Sony kontrolcülerinden almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim. Bütçe en fazla 1000 TL.

Arkadaşlar, gamepad hiç tecrübe etmedim ve PC'de birçok oyunu oynamak için tercih edeceğim. Xbox kontrolcülerinin tuş dizaynını sevmediğim için Sony kontrolcülerinden almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim. Bütçe en fazla 1000 TL.

Xbox kontrolcü tipi kontrolcüler daha ergonomik oluyor ve neredeyse her üretici o şekilde üretiyor ne kadar istmesenizde tavsiyem Xbox tipi olur.

Düzgün ikinci el DualShock 4 bakabilirsiniz bluetooth ile bilgisayarada bağlayabiliyorsunuz fiyatına göre çok iyi ama orijinal olmasına dikkat edin çakmasını alırsanız çok verim alamayabilirsiniz.

1000TL'ye alabileceğin tek şey replica dualshock onda da 2 ayda elinde kaldığı zaman bir daha alman gerekecek. Bunu al bir kez almış ol kaliteli birşey almış ol. Xbox düzenine oynadıkça alışırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı