1000TL'ye kadar mouse önerisi

Mouseyi N11'den alacağım. İlk kayıt olanlara 150TL indirim varmış o yüzden. Şu an aklımda Steelseries Rival-3 var. Başka ne önerebilirsiniz? FPS oyunları, LoL gibi şeyler yaparım bir de günlük işler.

Kral Rival 3 al, arkana bakma mükemmel bir cihaz ben de kullanıyorum çok uzun zamandır hiç sorun yaşamadım.

N11 zorunlu mu?

Evet kronik scroll ve çift tıklama sorunları var.

Hocam konulardaki her fareye bakıyorum çift tıklama sorunu ben Rampage SMX-R70 kullanıyordum 2024 Şubatta almıştım daha dün çöpe attım mousepadde kaymıyor optiği bozuldu diye. Ama öyle kronik sorunu falan yoktu.

Hocam konulardaki her fareye bakıyorum çift tıklama sorunu ben Rampage SMX-R70 kullanıyordum 2024 Şubatta almıştım daha dün çöpe attım mousepadde kaymıyor optiği bozuldu diye. Ama öyle kronik sorunu falan yoktu.
söylediğiniz iki mouse da çöp. Arkadaşın dediği mouse o fiyat bandında en iyisi. Yüz yüze alma olayını çözmüş değilim hala yıl 2025 gidin alın işte siteden. Pişman olmazsınız.

Söylediğiniz iki mouse da çöp. Arkadaşın dediği mouse o fiyat bandında en iyisi. Yüz yüze alma olayını çözmüş değilim hala yıl 2025 gidin alın işte siteden. Pişman olmazsınız.

Hocam pişmanlık sorun değil de her kafadan farklı bir ses çıkıyor biri bir mouse söylüyor o diyor o kronikli o söylüyor onda sorun var böyle böyle bir tane mouse alacağım sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı