1000TL'ye kadar mouse önerisi

Hocam pişmanlık sorun değil de her kafadan farklı bir ses çıkıyor biri bir mouse söylüyor o diyor o kronikli o söylüyor onda sorun var böyle böyle bir tane mouse alacağım sadece.
pişman olacağınızı sanmıyorum. Arkadaşın söylediği mouse da iyidir bu da iyidir. ama lütfen gidip söylediğiniz mouseları almayın iyi değiller. Eskiden bende rival 3 kullandım hiç gerek yok.

Pişman olacağınızı sanmıyorum. Arkadaşın söylediği mouse da iyidir bu da iyidir. Ama lütfen gidip söylediğiniz fareleri almayın iyi değiller. Eskiden bende Rival 3 kullandım hiç gerek yok.

Hocam Rival 3 değil de G402'de şu an gözüm var yani bu da 1400TL bütçem 1000TL küsur daha yukarı çıkamam. Biliyorum çok mouse yok ama bütçe bu.

Sadece SteelSeries Prime bulabilirsin N11 de. Başka alternatif yok.

Bu nasıl hocam sizce?

Bu nasıl hocam sizce?

Kötü ve kalitesiz. Ayrıca kronik sorunlu.

Kötü ve kalitesiz. Ayrıca kronik sorunlu.

Hocam benim şimdi aklımda yani açık konuşayım SteelSeries Rival 3 ve Logitech G402 var Vatan'dan baktığımda. FPS oyunları çok oynamam LoL falan genelde. Arkadaşımda G402 var bir sorunu olmadığını söylüyor yani kime inanayım herkes farklı bir şey söylüyor.

Hocam benim şimdi aklımda yani açık konuşayım SteelSeries Rival 3 ve Logitech G402 var Vatan'dan baktığımda. FPS oyunları çok oynamam LoL falan genelde. Arkadaşımda G402 var bir sorunu olmadığını söylüyor yani kime inanayım herkes farklı bir şey söylüyor.

Hocam eğer illa bilindik marka olsun diyorsan git al bir şey diyemem. Ama bu ürünleri aldığın zaman maksimum 1 sene içinde bozulacak ve sorun çıkaracak. Eğer uzun ömürlü bir şey alayım diyorsan bizim attıklarımızdan başka seçenek yok.

Hocam eğer illa bilindik marka olsun diyorsan git al bir şey diyemem. Ama bu ürünleri aldığın zaman maksimum 1 sene içinde bozulacak ve sorun çıkaracak. Eğer uzun ömürlü bir şey alayım diyorsan bizim attıklarımızdan başka seçenek yok.

Vatan'dan SteelSeries Rival 3 alacağım hocam garantisi 2 yıl bir şey olursa teknik servise veririm zaten yani. SteelSeries Rival 3 kullanışlı mı, siz neler biliyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı