Mouseyi N11'den alacağım. İlk kayıt olanlara 150TL indirim varmış o yüzden. Şu an aklımda Steelseries Rival-3 var. Başka ne önerebilirsiniz? FPS oyunları, LoL gibi şeyler yaparım bir de günlük işler.
Mouseyi N11'den alacağım. İlk kayıt olanlara 150TL indirim varmış o yüzden. Şu an aklımda Steelseries Rival-3 var. Başka ne önerebilirsiniz? FPS oyunları, LoL gibi şeyler yaparım bir de günlük işler.
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Arkadaşlar daha önce ikisini de hiç kullanmadım. İlk defa kullanacağım. Hangi sitelerde geçerli ve sanırım 3 farklı kampanya varmış, hepsi de birleşiyormuş. Birisi bana yardımcı olabilir mi?
Hocam konulardaki her fareye bakıyorum çift tıklama sorunu ben Rampage SMX-R70 kullanıyordum 2024 Şubatta almıştım daha dün çöpe attım mousepadde kaymıyor optiği bozuldu diye. Ama öyle kronik sorunu falan yoktu.
Hocam konulardaki her fareye bakıyorum çift tıklama sorunu ben Rampage SMX-R70 kullanıyordum 2024 Şubatta almıştım daha dün çöpe attım mousepadde kaymıyor optiği bozuldu diye. Ama öyle kronik sorunu falan yoktu.
söylediğiniz iki mouse da çöp. Arkadaşın dediği mouse o fiyat bandında en iyisi. Yüz yüze alma olayını çözmüş değilim hala yıl 2025 gidin alın işte siteden. Pişman olmazsınız.
Söylediğiniz iki mouse da çöp. Arkadaşın dediği mouse o fiyat bandında en iyisi. Yüz yüze alma olayını çözmüş değilim hala yıl 2025 gidin alın işte siteden. Pişman olmazsınız.
Hocam pişmanlık sorun değil de her kafadan farklı bir ses çıkıyor biri bir mouse söylüyor o diyor o kronikli o söylüyor onda sorun var böyle böyle bir tane mouse alacağım sadece.