1000TL'ye Kaveri APU için Sistem Olmuş Mu?

omeryldz

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2013
Mesajlar
269
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1000 liralık bir bütçem var. Recep Bey'in test ettiği AMD A10 7850K çok kafama yattı. Hem o işlemci Full HD'de iyi performans veriyordu. Ben ise 1280 x 1024 çözünürlükte oyunlarımı oynayacağım. Onun için rahat rahat oynarım diye düşünüyorum. Neyse topladığım sisteme geçeyim.
Sadece işlemci - anakart - ram gerekli.
Toplam 955TL

Sizin fikirleriniz nedir? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayarı nasıl çalıştıracak? Güç kaynağına para yetmiyor. Ama 300 watt çalıştırır gibi geliyor.(APU sisteme güç yeter ama senin önerdiğin sisteme güç yetmez.)
 
Bilgisayarı nasıl çalıştıracak? Güç kaynağına para yetmiyor. Ama 300 watt çalıştırır gibi geliyor.(APU sisteme güç yeter ama senin önerdiğin sisteme güç yetmez.)

Arkadaş ilk başta belirtmemiş. Bende sandım sağlam bir şey var ki istemiyor.
 
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Kafamda yavaş yavaş oluşmaya başlıyor fakat endişeler oluyor işte.
Entegre R7 Gpu 1280 x 1024 çözünürlükte bütün oyunları oynatır mı? (Örnek:Battefield 4'ü high ayarlarında oynayabilir miyim?)
 
Öncelikle güzel Türkçemizi düzgün kullanalım.
FPS değeri olacak kesin bir rakam söyleyemem. Ama 7700K'nın GPU'su ile 7850K'nın GPU'su aynı. Bu sebeple ikisinden de aynı FPS değerlerini alırsınız oyunlardan. Bir tek CPU kısmının çekirdek hızları farklı. O kadar. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı