1000TL'ye mekanik klavye önerisi

Kullandığım sahip olduğum şeyleri önerdim istersen sana kullandığımın videosunu atayım rezalet olup olmadığını gör?
Ben her kullandığımı öyle ben kullanıyorum diye önermiyorum. Senin attığın klavyeler çöp. Gidip biraz araştırmaya tenezzül edersen görürsün.

Ben her kullandığımı öyle ben kullanıyorum diye önermiyorum. Senin attığın klavyeler çöp. Gidip biraz araştırmaya tenezzül edersen görürsün.

Anlamak istemiyorsun herhalde evimde iki klavyede bulunuyor yazdığımı oku ondan sonra konuşalım bir daha beni etiketlemezsen sevinirim Gmail'imi boşuna yorma merak etme elimde olmayan şeyleri kimseye önermem etiketlemezsen sevinirim.

Anlamak istemiyorsun herhalde evimde iki klavyede bulunuyor yazdığımı oku ondan sonra konuşalım bir daha beni etiketlemezsen sevinirim Gmail'imi boşuna yorma merak etme elimde olmayan şeyleri kimseye önermem etiketlemezsen sevinirim.

Senin beğenmen veya sende bozulmaması bu cihazların leş olduğunu değiştirmez. Kaç kişi beğenmedim attı 2-3 kişi sana kötü diyoruz hala iyi diye zırvalıyorsun.

Gayet de iyi okudum dediğini. Böyle kötü şeyler önereceksen sosyalden gidebilirsin senin gibilerine yer yok burda. Hadi yallah.

1000 TL bütçede bu klavyeden daha iyisi var mıdır bilmem.
1719848784074.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı