1500 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
1500

Benitaaaa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 800DPI kullanıyorum çoğunlukla Valorant oynuyorum. Entry tarzı şeyler oynuyorum yüksek elo ve orada da ortalama değişiyor ama 0.28'de kullanıyorum şu anda, ve kullandığım mouse pad SteelSeries QCK large değiştirmek istiyorum. Sizce hangisi benim için daha uygun?

Speed or hybrid? =

Ya da sizin önerdiğiniz başka var mı?

Merhaba 800DPI kullanıyorum çoğunlukla Valorant oynuyorum. Entry tarzı şeyler oynuyorum yüksek elo ve orada da ortalama değişiyor ama 0.28'de kullanıyorum şu anda, ve kullandığım mouse pad SteelSeries QCK large değiştirmek istiyorum. Sizce hangisi benim için daha uygun?

Speed or hybrid? =

Ya da sizin önerdiğiniz başka var mı?

SoA ya da Ace alın. Hybrid SoA, hybrid değil de daha çok control yüzeye sahip.

Yine de bilene soralım @Michael_Kaiser.

diyosunuz sizce benim için kontrolmü speedmi yoksa hibritmi önemli kullanış tarzımı yazmıştımda bana hibrit gibi geldi biraz

800DPI, 0.3 sens oynuyorum ben. Valorant’ı bırakmadan önce immo1 eloda takılıyordum. SoA hybrid kullandıktan sonra Aqua Control Pro aldım. Demek istediğim oyun tarzına göre değil de mouse rahatlığına göre ürün bakın. Hybrid istiyorsanız Ace serisine yönelmeniz lazım. SoA’da ortası yok.

aynı hassasiyette oynuyoruz sence SoA hybrid iyi bir seçenekmi bizim için ve mouse rahatlığına göre derken tam anlamadım ama hani kablosuz mchose a5 ultra mousem var yani sizce benim için uygun olan ace serisimi yoksa SoA serisimi ve bu serilerden hangi seçenek ikisindede birden fazla seçenek var kusura bakmayın rahatsız ediyorum

aynı hassasiyette oynuyoruz sence SoA hybrid iyi bir seçenekmi bizim için ve mouse rahatlığına göre derken tam anlamadım ama hani kablosuz mchose a5 ultra mousem var yani sizce benim için uygun olan ace serisimi yoksa SoA serisimi ve bu serilerden hangi seçenek ikisindede birden fazla seçenek var kusura bakmayın rahatsız ediyorum

Estağfurullah ne rahatsızlığı. Mouse rahatlığından kastım sizin rahat ettiğiniz harekette ilerlemesi. Akıp gitsin istiyorsanız speed, ben güç uygulamadığım sürece hareket etmesin diyorsanız control, ikisinden de biraz olsun adı üstünde hybrid diyorsanız da hybrid almanız lazım. Ben kontrol etmeyi daha çok sevdiğimden hep o tip aldım.

Estağfurullah ne rahatsızlığı. Mouse rahatlığından kastım sizin rahat ettiğiniz harekette ilerlemesi. Akıp gitsin istiyorsanız speed, ben güç uygulamadığım sürece hareket etmesin diyorsanız control, ikisinden de biraz olsun adı üstünde hybrid diyorsanız da hybrid almanız lazım. Ben kontrol etmeyi daha çok sevdiğimden hep o tip aldım.
Sizin dediklerinizle bunun farkı ne? Amazon.com.tr Hız veya kontrol falanmı yoksa bişey alıncaksa buda alınabilirmi?

şuanda steel series qck kullanıyorum ve hani dururamadığımı hissettiğim zamanlar oluyor buyüzden hybrid alıcam sanırım. Hybrid için ace serisini önermişsiniz yanlışmı bakıyorum bilmiyorum ama hızlı ve kontrol seçenekleri var baktığım mousepadde hybrid göremedim

Şu anda SteelSeries QCK kullanıyorum ve hani dururamadığımı hissettiğim zamanlar oluyor buyüzden hybrid alacağım sanırım. Hybrid için ace serisini önermişsiniz yanlışmı bakıyorum bilmiyorum ama hızlı ve kontrol seçenekleri var baktığım mousepadde hybrid göremedim.

Ace serisi yüzeyleri hakkında bilgim yok hocam, yanlış yönlendirmek istemem. @roxy1881 ve @Michael_Kaiser hocalarım daha iyi bilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı