1000TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
1000

KlaxeR

Decapat
Yaklaşık 1.5 yıl boyunca klassegear longteng huoyun Special Edition tiger e-sports oyuncu mouse pad modelini kullandım. Şu an yüzeyi kullanılamaz halde mouse takılıyor sürekli. Yeni bir mouse pad alacağım düşündüğüm model bu bütçede, öneriniz var mı? Bu mouse pad alınır mı?

SteelSeries QCK+ large mouse pad.

Yaklaşık 1.5 yıl boyunca klassegear longteng huoyun Special Edition tiger e-sports oyuncu mouse pad modelini kullandım. Şu an yüzeyi kullanılamaz halde mouse takılıyor sürekli. Yeni bir mouse pad alacağım düşündüğüm model bu bütçede, öneriniz var mı? Bu mouse pad alınır mı?

Ben de almayı düşünüyordum onu senin yaşadığın gibi durumlar gördüm ben de kararsızım mouse pad konusunda.

Hocam yüzeyi hybrid mi Speed mi Control mü?

Başka güzel modeller var mı bilmiyorum ama bu mouse padi kullanıyorum 2 yıldır. Hiçbir sorun yaşamadım, rahat, kullanışlı.

Şu anda indirimde ve bu fiyata en güzel yüzeye sahip premium bir mousepad diyebilirim. İkinci kere aldım 2 senenin üstüne. Yeni aldığımın tek farkı alt taban kaydırmazı biraz etkisizdi. TUtunması biraz daha azdı yüzeye. Cam skatez hariç tüm skatezlerle inanılmaz rahat. Karbon dandik skatezlerle bile yüzey gayet kaygan. Arada katkısız ıslak mendille güzelce silip kurumaya bırakman yeterli.

He bir de bazılarında ürünün ambalajındaki kartonun tırtıklı izi çıkıyormuş. Bende çok ama çok az vardı o nedenle bu fiyata bulmuşken dert etmedim. Çok güzel bir yüzeyi var çünkü.

26.jpg

Element ice, Blade Y Pro, Strider hiçbiri alınmaz çünkü nasıl bir yüzey istediğini belirtmemiş herkes kafasına göre öneri yapmış. Stirder pürüzlü ve kontrol bir yüzeye sahip Blade y masrafları çok longteng uzun ömürlü değil bütçenizi artırmanızı tavsiye ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı