1000TL'ye Telefon Önerisi

Huawei P9 Lite 2017 aldım. Pişman değilim. Çok sağolun hepiniz. Telefon gerçekten bir harika. Tüm isteklerime karşılık veriyor ve bataryası felanda çok güzel. Hız bakımından da güzel. Herkese teşekkür ederim. Nasıl resim atacağımı bilmediğim için resim atamıyorum siteye kusura bakmayın. Yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar herkes tutturmuş bir Mi 5 Mi 5 diye. Telefon kağıt üzerinde iyi ama hiç kullandınız mı? Ben kullandım. Telefon acayip şekilde ısınıyor ve batarya süresi çok az. 4G yok. Kullanılan işlemci ise SD 820'nin en kırpılmış hali. Cayır cayır çiziliyor ve kasası hemen eğilip bükülecek hissi veriyor. Kullanan birkaç arkadaşımdan da aynı şeyleri duydum. Benim yaşadıklarımla aynı şeyi yaşamışlar. Ayrıca 1200 liraya artık bulunabiliyor mu bilgim yok. 3M ve daha üstü Migros mağazalarında satılıyormuş. Denemek isteyen gidip alsın. Ben önermem. Lütfen siz de bir telefonu kullanmadan deneyimlemeden kağıt üstündeki özelliklerine göre önermeyin. Her dakika yeni telefon alacak bütçemiz yok. Hele hele bazı taraflı teknoloji kanallarını izleyip telefon almayın. Adamlar inceleme videosunda öve öve bitiremediği modeli soru cevap videosunda önermiyor. Açık veriyorlar. Konuyu açan arkadaşa önerilerim ise J7 Prime ve P9 Lite 2017.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı