Bana göre Thor.Merhaba herkese,
Yeni bir sistem topluyorum. Psu konusunda fiyatlar almış başını gitmiş. Ne alınabilir ? Sorun yaşamayacağım bir psu istiyorum. Bir kaç model araştırdım.
Sistemim şu şekilde olacaktır.
Anakart: msi mpg z690
CPU: i7 13700k
GPU: 4080 ( çıktığı zaman alacağım)
Ram: Corsair vengaence DDR5 2x16 6000mhz
İşlemci sogutucu: h150İ ( bu değişkenlik gösterebiliri(
Kasa: Phanteks P500A DRGB
Ssd: samsung m2 980 pro
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
MSI MPG A1000G fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MPG A1000G en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG A1000G fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MPG A1000G en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Teşekkürler şimdiden.
Son olarak bu gün bir video paylaşıldı. Techopat bir pc tanıttı. Direk adaptör kullanılmış bir pc idi. 1200W thor psu vardı.Çevirici adaptörler sıkıntılı, PCI-e 5.0 bağlantılı PSU'lar da yaygın değiller. Ha A1000G'nin PCIE5 diye bir modeli var, ancak bu o değil. PCIE5 bağlantılı PSU'ları biraz daha beklemek gerek, ne zamana kadar orasını bilemiyoruz.
Hocam o zaman en sağlıklısı PCI-e 5.0 bağlantılı bir psu olcak gibi duruyor. Onlarında satışa çıkmasını bekliyeceğiz o zaman.@canerozer böyle yüksek güç tüketiminde kısa kullanıma istinaden bir karara varmak biraz acelecilik olur. Kullanımın yaygınlaşmasını ya da testlerin artmasını bekleyip değerlendirmek daha sağlıklı olabilir. Ayrıca @Sir Benjamin'nın da ifade ettiği, kablonun büküldüğü haldeki güç dalgalanması ve performans problemi ile çoklayıcı kablo kalınlığı hadiseleri düşündürücü.