1000xm4 vs. Momentum 2 vs. AirPods Pro

Momentum 2 derken sanırım True Wireless 2 modelinden bahsediyoruz. Önceki Sennheiser Momentum True Wireless modelini kullanmıştım, silikonları kulak yapıma uygun olmadığı için pek uzun süreli bir maceram olmadı kendisiyle. Kenarda duruyor 2 yıldır. Ses kalitesi konusuna girecek olursa kıyas kabul etmez, AirPods Pro'nun hiç şansı yok bu konuda Momentum True Wireless'a göre. Momentum True Wireless dışında Momentum In-Ear Wireless modelini de aktif kullanıyorum yürüyüşlerde, onun da ses kalitesi bariz daha iyi AirPods Pro'dan.

AirPods Pro'yu geçen ay mobil cihazlarda Apple ekosistemine geçtiğimde aldım, birkaç defa kullandım. En azından kulağımı rahatsız etmiyor ama istediğim kadar iyi oturmadı benim kulak yapıma. 1 defasında kulağımdan düştükten sonra havada yakaladım refleksle, tekrar kullanır mıyım bilmiyorum. Ses kalitesi kötü değil ama fiyatına göre ses kalitesi sıralaması yapılacak olsa fiyat/performansı iyi değil. Kullanılırken ses konusunda takıntılı bir odyofil olmadığınız sürece gayet iyi gelir ama dediğim gibi Sennheiser 2 gömlek daha iyi durumda bu modellerde.

Sony'nin bu modelini hiç kullanmadım, yorum yapamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı