GameGaraj güvenemedim tüm ytler pohpohlayarak anlatıyorNeden GameGaraj düşünmüyorsunuz?
MSI Vector kasa kullanıyor. Panel, soğutma, donanım ve genel kalite olarak gayet iyi. Tek eksiği Legacy BIOS diyebiliriz, garanti bitince MSI BIOS kurulabiliyor olması lazım fakat. Yine istenilmiyorsa bütçeyi biraz çıkarıp bunlara bakabilirsiniz:
![]()
MSI VECTOR A18 HX A9WHG-094TR R9-9955HX 32GB DDR5 RTX5070TI GDDR7 12GB 1TB SSD 18" QHD+ 240Hz W11 GAMİNG NOTEBOOK - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ram işi sıkıntı bunda upgradae para vericem
İki cihazda alüminyum kapak ve kaliteli sert plastik gövdeye sahip, kalite olarak çok fark yok. G615 daha iyi soğutmaya sahip fakat, ayrıca alt kapakta vida bulunmuyor bu sebeple çok kolay bir şekilde alt kapağı açabiliyorsunuz. G615 tam çevre RGB ile geliyor ayrıca. Yine de G614 model bütçeniz çıkabilirse daha mantıklı olur sizin için, işlemci olarak çok daha güçlü.GameGaraj güvenemedim tüm ytler pohpohlayarak anlatıyor
Asus ROG Strix G16 G614FR ve sizin attığınız model Asus ROG Strix G16 G615LR-S5003 kasa kalite farkı varmı
ram işi sıkıntı bunda upgradae para vericem
G614 alıyorum teşekkür ediyorum.
AMD almayın dandik o kasa ve CPU. Intel çok daha iyi seçim olur. 2X Thunderbolt 5.asgari 33/35k r 23. çok daha yüksek TDP. Intel 230/250w AMD 200.
Intel Vapor chamber AMD yok.
Intel ROG Strix G16 (2025) G615 | ROG Strix | Gaming laptops|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
AMD ROG Strix G16 (2025) G614 | ROG Strix | Gaming laptops|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
DK 7 fark
Intel inceleme MSI Vector 17 vs GameGaraj Slayer
Neyi dandik detaylı açıklar mısın,
Intel Core Ultra 9 275HX modelinde 5070 Ti yok.
AMD Ryzen 9 9955h de var kasa kalitesi olarak mı çok var.
Intel Core Ultra 9 275HX versiyonu yok mudur işlemci olarak düşürmek istemiyorumArkadaş paylaşmış zaten nasıl 5070 Ti yok. Ultra 7 5070 Ti https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,954622932.html
Kasa kalite aynıdır. Bakın videolara kabaca farkı anlarsınız. Yine üreticiler Intel'i kayırmış. Windows hello bile Intel var AMD yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.