MSI Vector 17 vs GameGaraj Slayer

Bu tamamen doğru. Ayrıca 16 Vector fiyatı dalgalı 75-81-86 arası değişiyor sürekli. Garanti bitince 4 k panel bile takarsınız. Geçen yıl ki 60k satılan 4080 Vector 2K 500nit %100 DCI-P3 takan insanlar var fazlasıyla. O zaman da aradaki fark +- 25-30k idi.

Legion değmesine değer. Ama yarın bir gün şansa 10-20-30k indirim olursa bana küfredersiniz (ki hiç istemem) o seçenek ve risk size ait.
Bence siz ürün elinize gelince karar verin.

Ayrıca sarı site düşünür müsünüz?
78-80k 4080 Legion var. (satıcı vs tanımıyorum.) Garantili Türkiye cihazı
İade, fatura, taksit vs olursa neden alınmasın?
Geçen gün 4090 Vector 92K idi. 1'5 yıl garantili. Şahıs yerine mağazadan satın almak avantajlı olabilir (komisyonlu karta taksit vs)
Hocam yardımların için teşekkür ederim. Elimi çekiyorum ben. Gelince bakacağım, zaten beğenirim diye düşünüyorum. Umarım plastiği kalitelidir, metali artmaz. Gelince yazarım

Hocam yardımların için teşekkür ederim. Elimi çekiyorum ben. Gelince bakacağım, zaten beğenirim diye düşünüyorum. Umarım plastiği kalitelidir, metali artmaz. Gelince yazarım.

Son kez ASUS paylaşıyorum. Gerisi size kalmış hocam. Hem daha ucuz hem görece daha kaliteli.
ASUS artıları.
-Vapor chamber(buhar odalı) soğutma sistemi (3 fan, sıvı metal)
  • Daha profesyonel panel (pantone, kalibre edilmiş renkler, Dolby HDR - birkaç uygulama da fark eder)
  • Kolay yükseltme seçeneği.
-Aynı CPU+GPU 10k daha ucuz +-

Taksit hangisi uyarsa düşünmeye değer bence.

Kaynaklar.
Aynı ürün
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı ürün performansı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Güzel inceleme aynı seri CPU+GPU farklı

Sadece CPU farklı.

Ürünün ana sayfası(3. ürün) ROG Strix G16 (2025) G615 | ROG Strix | Gaming laptops|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye

Son kez ASUS paylaşıyorum. Gerisi size kalmış hocam. Hem daha ucuz hem görece daha kaliteli.
ASUS artıları.
-Vapor chamber(buhar odalı) soğutma sistemi (3 fan, sıvı metal)
  • Daha profesyonel panel (pantone, kalibre edilmiş renkler, Dolby HDR - birkaç uygulama da fark eder)
  • Kolay yükseltme seçeneği.
-Aynı CPU+GPU 10k daha ucuz +-

Taksit hangisi uyarsa düşünmeye değer bence.

Kaynaklar.
Aynı ürün

Aynı ürün performansı

Güzel inceleme aynı seri CPU+GPU farklı

Sadece CPU farklı.

Ürünün ana sayfası(3. ürün) ROG Strix G16 (2025) G615 | ROG Strix | Gaming laptops|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye

Metal kasa olsaydı düşünürdüm fakat tek artı fiyatı oldu oda farkları düşününce artı olmuyor. Msi 6400mhz ram le geliyor asus 5600. Msi 17', ayrıca msi in ekranı da çok kaliteli, bir yerde %100 dci-p3 renk gamutu diye görmüştüm. Bana sorarsanız ekranı daha iyi yada aynıdır. Birde içinde orjinal w11 ile geliyor, rufusla fln uğraşmama da gerek kalmıyor. Güzel pc fakat fiyat farkına değmez. Ayrıca nedense forunlarda MSI biraz kucumseniyor gibi geldi. Msı ın asus dan ne eksiği var. Tmm belki lenovo 1 tık daha iyidir ama oda fiyatını yükselterek o bir tık farkı dengeliyor. Bence aldığım pc iyi, belki biraz pahalı ama eminim ki fiyatı bir şekilde telafi etmişlerdir.

Metal kasa olsaydı düşünürdüm fakat tek artı fiyatı oldu oda farkları düşününce artı olmuyor. MSI 6400MHz RAM'le geliyor ASUS 5600. MSI 17', ayrıca MSI'in ekranı da çok kaliteli, bir yerde %100 DCI-P3 renk gamutu diye görmüştüm. Bana sorarsanız ekranı daha iyi ya da aynıdır. Bir de içinde orijinal W11 ile geliyor, Rufus'la falan uğraşmama da gerek kalmıyor. Güzel PC fakat fiyat farkına değmez. Ayrıca nedense forunlarda MSI biraz kucumseniyor gibi geldi. MSI'ın ASUS'dan ne eksiği var. Tamam belki Lenovo 1 tık daha iyidir ama oda fiyatını yükselterek o bir tık farkı dengeliyor. Bence aldığım PC iyi, belki biraz pahalı ama eminim ki fiyatı bir şekilde telafi etmişlerdir.

Öncelikle aynı CPU+GPU 10k ucuz olması satın alma sebebi. Paneli %100 DCI-P3 olabilir. Ama çok bir şey beklemeyin. Önceki attığım mesajdaki detaylara bakabilirsiniz.(notebookcheck)
17' olması ekranı kaliteli yapmıyor. Bir tarafta ASUS ürettiği HDR destekli Nebula panel (özellikle fabrika kalibre renk ve renk profil seçeneği büyük bir artı)
Windows 11 kurmak 200-300-500 TL patlar.

Fiyat farkına değmez derken? Aldığınız ürün zaten 112K bu ASUS 103K.
MSI kötülediğim yok. Bilip kullanıp, uzun süre satışını, desteğini yaptığım markalardan. Dandik mi dandik macun kullanıyor. Bugün değilse en iyi ihtimalle 1-2 sene sonra macun kaynaklı sıcaklık sorunu başlar. ASUS sıvı metal olmasını geçtim Vapor chamber var.( lütfen araştırın bu soğutma teknolojisini.)
G-Sync yok (sizin için önemli olmasa bile)
5600-6400 MHz farkı hissederseniz helal olsun. Böyle zorla ürün satar gibi hissediyorum 😂 en iyisi bir süre konunuza mesaj yazmamak.

Hocam attığınız ASUS stokta kalmamış. Bilginize.

Metal kasa olsaydı düşünürdüm fakat tek artı fiyatı oldu oda farkları düşününce artı olmuyor. MSI 6400MHz RAM'le geliyor ASUS 5600. MSI 17', ayrıca MSI'in ekranı da çok kaliteli, bir yerde %100 DCI-P3 renk gamutu diye görmüştüm. Bana sorarsanız ekranı daha iyi ya da aynıdır. Bir de içinde orijinal W11 ile geliyor, Rufus'la falan uğraşmama da gerek kalmıyor. Güzel PC fakat fiyat farkına değmez. Ayrıca nedense forunlarda MSI biraz kucumseniyor gibi geldi. MSI'ın ASUS'dan ne eksiği var. Tamam belki Lenovo 1 tık daha iyidir ama oda fiyatını yükselterek o bir tık farkı dengeliyor. Bence aldığım PC iyi, belki biraz pahalı ama eminim ki fiyatı bir şekilde telafi etmişlerdir.

Hocam bende 17 inç var. Cidden büyük ekranda oyun oynamak ya da herhangi bir iş yapmak daha eğlenceli. Ancak taşıyacağım diyorsanız belki 18 inç büyük gelir. Benimki büyük geliyor. Ayrıca ASUS alınabilir. Kasa ve soğutma bakımından çok iyi cihaz.

Öncelikle aynı CPU+GPU 10k ucuz olması satın alma sebebi. Paneli %100 DCI-P3 olabilir. Ama çok bir şey beklemeyin. Önceki attığım mesajdaki detaylara bakabilirsiniz.(notebookcheck)
17' olması ekranı kaliteli yapmıyor. Bir tarafta ASUS ürettiği HDR destekli Nebula panel (özellikle fabrika kalibre renk ve renk profil seçeneği büyük bir artı)
Windows 11 kurmak 200-300-500 TL patlar.

Fiyat farkına değmez derken? Aldığınız ürün zaten 112K bu ASUS 103K.
MSI kötülediğim yok. Bilip kullanıp, uzun süre satışını, desteğini yaptığım markalardan. Dandik mi dandik macun kullanıyor. Bugün değilse en iyi ihtimalle 1-2 sene sonra macun kaynaklı sıcaklık sorunu başlar. ASUS sıvı metal olmasını geçtim Vapor chamber var.( lütfen araştırın bu soğutma teknolojisini.)
G-Sync yok (sizin için önemli olmasa bile)
5600-6400 MHz farkı hissederseniz helal olsun. Böyle zorla ürün satar gibi hissediyorum 😂 en iyisi bir süre konunuza mesaj yazmamak.
17' derken daha kaliteli demek istemedim. 17' laptoplar 16' lerden daha pahalı oluyor. mesela o asus 17' olsa belki msi ile aynı fiyatta olacaktı. Mesela 17' laptop daha kolay soğur. Ayrıca bu macun işinin abartıldığını düşünüyorum. MSI dis macunu mu sürüyor. İsterse altın sürsün, en fazla 1-2 derece fark eder. Önemli olan fanları ve bakır boruları. Aradaki 10k fiyat gerçekten düşündürür, az meblağ değil. Peki gerçekten msi i iade edip bunu almaya değecek kadar iyi mi, sonuçta o da boş bilgisayar değil

Hocam attığınız ASUS stokta kalmamış. Bilginize.

Hocam bende 17 inç var. Cidden büyük ekranda oyun oynamak ya da herhangi bir iş yapmak daha eğlenceli. Ancak taşıyacağım diyorsanız belki 18 inç büyük gelir. Benimki büyük geliyor. Ayrıca ASUS alınabilir. Kasa ve soğutma bakımından çok iyi cihaz.
Asus 17' mi?

17' bulamadım.

Son düzenleme:
17' derken daha kaliteli demek istemedim. 17' laptoplar 16'lerden daha pahalı oluyor. Mesela o ASUS 17' olsa belki MSI ile aynı fiyatta olacaktı. Mesela 17' laptop daha kolay soğur. Ayrıca bu macun işinin abartıldığını düşünüyorum. MSI dis macunu mu sürüyor. İsterse altın sürsün, en fazla 1-2 derece fark eder. Önemli olan fanları ve bakır boruları. Aradaki 10k fiyat gerçekten düşündürür, az meblağ değil. Peki gerçekten MSI'i iade edip bunu almaya değecek kadar iyi mi, sonuçta o da boş bilgisayar değil.

Büyük ekran- kasa her zaman iyi değil işte. MSI çok hileli bir şirket. 17'3 Katana'ya da sword yanda eski seri Pulse'ye 17'3 230-260nit %45 NTSC koyan, 17'3 kasaya parçadan çalıp fanın bile birisi büyük birisi küçük yapan. Sadece ağırlık olsun diye 2021 Katana'ya batarya yanına "metal plaka" yerleştiren bir şirket. Özellikle Türkiye de 17'3 yıllardır pahalı. Anlayan için fiyatına göre dandik panelli ürün, dandik performansıyla 17'3 diye +10k satıldı her zaman.
MSI kötü demiyorum ASUS'a göre en azından bu iki ürün arasında kağıt üstünde eksiği var. Başka bir örnek ASUS fanları çok daha sessiz çalışacaktır. Standart bir MSI ürünü Turbo modda 55-65+- dB F-22 Raptor gibi ses çıkarır. Karar size kalmış hocam. Kesin bir dille şunu alın demeyeceğim.

Büyük ekran- kasa her zaman iyi değil işte. MSI çok hileli bir şirket. 17'3 Katana'ya da sword yanda eski seri Pulse'ye 17'3 230-260nit %45 NTSC koyan, 17'3 kasaya parçadan çalıp fanın bile birisi büyük birisi küçük yapan. Sadece ağırlık olsun diye 2021 Katana'ya batarya yanına "metal plaka" yerleştiren bir şirket. Özellikle Türkiye de 17'3 yıllardır pahalı. Anlayan için fiyatına göre dandik panelli ürün, dandik performansıyla 17'3 diye +10k satıldı her zaman.
MSI kötü demiyorum ASUS'a göre en azından bu iki ürün arasında kağıt üstünde eksiği var. Başka bir örnek ASUS fanları çok daha sessiz çalışacaktır. Standart bir MSI ürünü Turbo modda 55-65+- dB F-22 Raptor gibi ses çıkarır. Karar size kalmış hocam. Kesin bir dille şunu alın demeyeceğim.
Ben şansımı deneyeceğim hocam. Msi a güveniyorum. Çalıyor ama yapıyor 😅. Düşüncelerimi yazarım buraya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı