100k motor önerisi

Hocam A1 ise bana kalırsa diyor alın gidip driftmiş oymuş buymuş onlarla uğraşmayın hem ilk motorunuz A2'ye geçeceğiniz zamanda elinizden hemen çıkarırsınız değer de kaybetmez.

Ya açıkçası daha spor görünümlü bir motor istiyorum teşekkürler yine de aklımda öncelikli NS125 var tavsiyelere açığım.

Güncelleme:
RKS SRK 125R almaya karar verdim.

Guzel bir tercih, top speed arttirmak isterseniz arka disliyi kucultturebilirsiniz, ama cok onermem cunku tork duser benim onerim arka ya da on disliyi bi numara buyutmeniz olur. Parca sorunu var, servis sorunu var. Sikayetvar sitesindeki durumlari okuyun ondan sonra tekrardan dusunun.

Guzel bir tercih, top Speed arttirmak isterseniz arka disliyi kucultturebilirsiniz, ama cok onermem cunku tork duser benim onerim arka ya da on disliyi bir numara buyutmeniz olur. Parca sorunu var, servis sorunu var. Şikayetvar sitesindeki durumlari okuyun ondan sonra tekrardan dusunun.

Doğrudur hocam fakat bu bütçede çoğu Çin menşeli motorlarda parça sıkıntısı var RKS artık kendini duyurdu 2 yıldır piyasada parçaları internette satılıyor bayilerde olmasa bile tek korkum motorun piyasası durgun çok hızlı satılan bir motor degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı