100 lük kaç bardak çıkar sizce çok açar mı kafa.1 kilo şarap alkol bünyesi zayıf insanı maymun eder, orta birisini çakırkeyif yapar, alkolik birisi zaten kahvaltıda çay yerine içer. Kısacası tamamen sana ve bünyene bağlı.
Hayır meze olarak sade bayar sonra 100 lük alıcam yakında.Bu soruyu sorduğunuza göre sizi eder evet.
1L Şaraplar genelde kalite olarak sofra şaraplarının da altındadır; zaten alkolik veya şarapçı değilseniz üçüncü bardaktan sonra mide bulantısı başlar. Yalnız diyet kola meselesini anlamadım troll amaçlı mı?
O kadar param yok şaraba bile zor yeter sadece şarap ve kola.100'lük içsen ne olacak 70/75'lik içsen ne olacak. Hadi onu geçtim daha sen bile kendinden emin değilsin 100'lük bitireceğim derdindesin.
Düzgün bir şarap al kendine yavaş yavaş iç, çakırkeyif olduğun vakit koy kenara vur kafayı uyu. Ha sen diyorsan ille de ben bitireceğim sarhoş olacak maymun etme ihtimali yüksek.
Kola muhabbeti benim bildiğim alkol kana hızlı karışsın diye onu da gidip diyet cart curt değil düz orijinal alırsın.
Ne bileyim git güzel bir kırmızı şarap al, bir iki parça antrikot, az biraz eski kaşar, biraz yeşilzeytin, varsa pastırma vb. bir şey oldu bitti gitti.
O kadar param yok şaraba bile zor yeter sadece şarap ve kola.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.