Merhaba 100MBit internetim var fakat indirmelerde 50MBit ustunu goremiyorum. Altyapim max 87MBit destekliyor. Speedtest sonuclarida 80MBit down-up 5MBit sabit gosteriyor. Sebebi neden olabilir ?
Şuan Chrome üzerinden pardus indirmesi yaptım.10mb/sn ile indirdi fakat torrentte maximum 2.6 görebiliyorum.Steamdada 50mbit bağlı olduğum uzaklıktan dolayı mıdır ?
Şuan Chrome üzerinden pardus indirmesi yaptım.10mb/sn ile indirdi fakat torrentte maximum 2.6 görebiliyorum.Steamdada 50mbit bağlı olduğum uzaklıktan dolayı mıdır ?
@brrk talya Chrome tam performans vermeyebilir. Ayrıca aranacak bir durum yok. En yüksek hız değerinin %85'ini verdiyse fazla kurcalamayın. Zira sözleşme "100Mbps'e kadar" yazıyor.
Steamda 6.3mb/sn Torrent'te maximum 4.1mb/sn Chrome ise 10mb/sn sorun benim sunuculara olan uzakligimdan dolayi mi bu kadar dusuk hiz ? speedtestte zaten almaktayim gereken hizi.
Steamda 6.3mb/sn Torrent'te maximum 4.1mb/sn Chrome ise 10mb/sn sorun benim sunuculara olan uzakligimdan dolayi mi bu kadar dusuk hiz ? speedtestte zaten almaktayim gereken hizi.