100MBps AKK'li mi, 35MBps AKK'siz mi?

Dostlar sıkıntı sadece indirme hızı değil, AKK dolunca yükleme hızı 1'e düşüyor ve yayın yapmak imkansız oluyor... 35 her türlü yeter gibi duruyor bana zaten ama az para değil o da.

Superonline kullancısıyım aylık 100 TL 25mb AKK'siz internet kullanıyorum oldukça memnunum fakat fiyat açısından birazcık fazla olduğu için rahatsız oluyorum yani internetim güzel ama daha az fiyatı olsa daha güzel olurdu. TTnet'den çok çektim sürekli müşteri hizmetlerini arıyordum sonunda pes ettim Superonline'a geçtim ve eylül ayında 2.yıl olacak ve neredeyse en fazla 3-4 sefer aramışımdır müşteri hizmetlerini.

Ayrıca upload konusunu atlamışım upload 5mb ve yayın için oldukça yeterli bende yapıyordum yayın ama işte bilgisayar eski olunca bırakma durumu oldu.
Turkcell pahalı ama hakkını veriyor TTNet'e para veriyorduk ama hakkını vermiyordu en basit örneği, ben askerdeydim arkadaşım TurkTelekom kullanıyordu ben Turkcell kullanıyordum onunkisi zor çekiyordu benimkisinin maşAllahı vardı :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı