100 Mbps kotayı aşınca 32'ye düşüyor. Kotayı aşana kadar 100 Mbit kullanmış olacaksınız.
Öncelikle bahsettiğiniz internet hangisi ve upload kaç mb.100 Mbps kotayı aşınca 32'ye düşüyor. Kotayı aşana kadar 100 Mbit kullanmış olacaksınız.
Netspeed isimli bir firmaya geçtim.
Download hızım: 75 Mbps
Upload hızım: 4 Mbps
Fiyatı: Ayda: 65 TL
Taahhüt: Yok istediğin an biter.
Servis sağlayıcım: NetSpeed Firması
Turkcell pahalı ama hakkını veriyor TTNet'e para veriyorduk ama hakkını vermiyordu en basit örneği, ben askerdeydim arkadaşım TurkTelekom kullanıyordu ben Turkcell kullanıyordum onunkisi zor çekiyordu benimkisinin maşAllahı vardıSuperonline kullancısıyım aylık 100 TL 25mb AKK'siz internet kullanıyorum oldukça memnunum fakat fiyat açısından birazcık fazla olduğu için rahatsız oluyorum yani internetim güzel ama daha az fiyatı olsa daha güzel olurdu. TTnet'den çok çektim sürekli müşteri hizmetlerini arıyordum sonunda pes ettim Superonline'a geçtim ve eylül ayında 2.yıl olacak ve neredeyse en fazla 3-4 sefer aramışımdır müşteri hizmetlerini.
Ayrıca upload konusunu atlamışım upload 5mb ve yayın için oldukça yeterli bende yapıyordum yayın ama işte bilgisayar eski olunca bırakma durumu oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.