100Mbps altyapıdan 1000MBPS hız nasıl alınır?

Turkcell ile Turk Telekom altyapısı farklı diye biliyorum ben. Turk Telekom altyapınız 1000MBPS desteklemese bile Turkcell altyapınız destekliyor olabilir.

TurkNet ile altyapım kendi sitesinde 100 Mbps gösterirken şu anda Turkcell Superonline ile 500 Mbps kullanıyorum. Hatta istersem 1000 Mbps bile verebileceklerini söylediler. Üstelik 1 yıl taahhütlü.
TurkNet 100 mbps'ye kadar TT altyapısı kullanıyor. Superonline hep kendi altyapısı diye biliyorum. Aynı değil yani.

Sorun altyapıda değil üstyapıda eğer fiber kullanıyorsanız fiber kablodan sınırsız veri iletilebiliyor ancak internet servis sağlayıcılarında bu hızları verebilecek cihazlar yoksa sağlayamaz. Türk Telekom'da bu cihazlar yeterli olmadığından kaliteli hizmet veremiyor. TurkNet 1Gbps simetrik vermesinin sebebi tamamen yeni nesil cihazlar kullanmasıdır.

TurkNet 100 Mbps'ye kadar TT altyapısı kullanıyor. Superonline hep kendi altyapısı diye biliyorum. Aynı değil yani.

Evet evet başka bir yerde oturuyorum şu an burada da TT altyapısı 100 Mbps. Hat çekilmede sorun yaşanmasaydı Superonline ile 1000 Mbps kullanabilecektim. 100 Mbps'ye kaldık o da idare eder tabii.

TurkNet ile altyapım kendi sitesinde 100 Mbps gösterirken şu anda Turkcell Superonline ile 500 Mbps kullanıyorum. Hatta istersem 1000 Mbps bile verebileceklerini söylediler. Üstelik 1 yıl taahhütlü.

Superonline kendi fiber altyapısında verir bu hızx tuknette aynı şekilde ve birbirlerinin sitesinde altyapılarını vermezler.
Benim evde TurkNet hariç hangisini sorgulasann VDSL çıkıyor ama ben 1000 Mbps tuknet kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı