100mbps ev interneti olmasına rağmen laptopta internet çok yavaş

BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
F1 24 modu indiriyorum 58mb, ama 0,1mb indiriyor saniyede. Normalde o dosyayı 3-4 saniyede indirmişti. Tabi bu sadece bir örnek, hız testinde ilk önce 95 çıktı, iyiydi şimdi tekrar bozdu. Steamdeki F1 2020 indirme hızı deniz dalgası gibi, 1mb a bile düşüyor, 10mb bile oluyor. Eskiden sayfayı hemen açardı şimdi 10 saniye bekliyorum, yeniden başlatmama rağmen. Annemin telefonunda, benim telefonunda falan internet uçuyor ama laptopta hiç stabil değil. Laptopum bu ay 5.yaşına gircek. Ne oldu bilmiyorum, değiştirme zamanı geldi mi?

F1 24 modu indiriyorum 58MB, ama 0, 1MB indiriyor saniyede. Normalde o dosyayı 3-4 saniyede indirmişti. Tabii bu sadece bir örnek, hız testinde ilk önce 95 çıktı, iyiydi şimdi tekrar bozdu. Steam'deki F1 2020 indirme hızı deniz dalgası gibi, 1MB'a bile düşüyor, 10 MB bile oluyor. Eskiden sayfayı hemen açardı şimdi 10 saniye bekliyorum, yeniden başlatmama rağmen. Annemin telefonunda, benim telefonunda falan internet uçuyor ama laptopta hiç stabil değil. Laptopum bu ay 5.yaşına girecek. Ne oldu bilmiyorum, değiştirme zamanı geldi mi?

Windows Update yapıyor olabilir mi?

F1 24 modu indiriyorum 58MB, ama 0, 1MB indiriyor saniyede. Normalde o dosyayı 3-4 saniyede indirmişti. Tabii bu sadece bir örnek, hız testinde ilk önce 95 çıktı, iyiydi şimdi tekrar bozdu. Steam'deki F1 2020 indirme hızı deniz dalgası gibi, 1MB'a bile düşüyor, 10 MB bile oluyor. Eskiden sayfayı hemen açardı şimdi 10 saniye bekliyorum, yeniden başlatmama rağmen. Annemin telefonunda, benim telefonunda falan internet uçuyor ama laptopta hiç stabil değil. Laptopum bu ay 5.yaşına girecek. Ne oldu bilmiyorum, değiştirme zamanı geldi mi?

Spped test yapın internete orada zaten letopta kaç alcagınız cıkar. Bir de telefonda deneyin bakalım aynımı çıkacak kablosuz bağlanıyorsanız ve internet uzaktaysa bağlantı hızı düşer zaten.

Eğer Wi-Fi çekim gücünde sorun varsa değiştirmek yerine antenli bir dongle bakabilirsiniz. Ama sorunun nereden kaynaklandığını bilmemiz gerek. Hız testi yapar mısınız? Veya Steam dışı bir yerden (mesela Epic Games) dosya indirmeyi dener misiniz? Telefonlar yeniyse daha iyi Wi-Fi alıcıları kullandığı için daha iyi performans vermesi beklenebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı