Geçmiş olsun hocam sizinki aşırı kansermiş benim allahtan sabahları normal bir sıkıntı çıkartmıyor.
An itibari ile hız testi yaptım ve sonuç bu tam saat 2'de
Konuyu okumadan neden yorum atıyorsun aradığımı söyledim.
----------------------------------------------------------------------------
100 Mbps internetde bukadar yavaşlık olması normal değil 160 TL para veriyoruz bende biliyorum TürkNet, Millenicom gibi merdiven altı internet sağlayıcılarına geçmeyi iyisini alalım dedik Türk Telekomda bunu yapıyorsa ooo işimiz var arkadaş.
Normalde internet açısından hiç problem yaşamayan biri olarak bile son zamanlarda sitelere girmeme, kasma sıkıntıları oluşuyor. Herkesin evde olmasıyla da alakası olabilir.
Şu an tüm dünyada salgın var ve çoğunluk evinde interneti yoğun kullanıyor. Netflix, Youtube v.b otomatik görüntü kalitelerini 480p ye çekti ve siz burada gelip internetim yavaşladı muhabbeti döndürüyorsunuz. Tebrikler.
Şu an tüm dünyada salgın var ve çoğunluk evinde interneti yoğun kullanıyor. Netflix, Youtube v.b otomatik görüntü kalitelerini 480p ye çekti ve siz burada gelip internetim yavaşladı muhabbeti döndürüyorsunuz. Tebrikler.
Şu duruma nasıl duyar yapabiliyorsun? Evdeyiz diye şikayetçiyiz zaten. Hiç bir yerde internet sıkıntısı yok çünkü altyapı güzel. Ben söyleyecek laf bulamadım size.
Bir internete 160 TL para verirsen sende konu açarsın para kolay kazanılmıyor parasını verdiğim hizmeti alamıyorsam ne anladım ben tutturmuşlar korona korona hizmeti veremiyorsa fatura çıkartmıyacak.