100Mbps hızda akşam saatlerinde ping ve dalgalı olma sorunu

Dostum sen yine iyisin benim internet paketim 75mbit fakat gündüzleri hızım 1-2mbit oluyor ve gece saat 03.00'den sonra normale dönüyor.
Kanser oldum.
Geçmiş olsun hocam sizinki aşırı kansermiş benim allahtan sabahları normal bir sıkıntı çıkartmıyor.
An itibari ile hız testi yaptım ve sonuç bu tam saat 2'de

asd.png

Konuyu okumadan neden yorum atıyorsun aradığımı söyledim.

----------------------------------------------------------------------------
100 Mbps internetde bukadar yavaşlık olması normal değil 160 TL para veriyoruz bende biliyorum TürkNet, Millenicom gibi merdiven altı internet sağlayıcılarına geçmeyi iyisini alalım dedik Türk Telekomda bunu yapıyorsa ooo işimiz var arkadaş.
Yalnız sizin merdiven altı dediğiniz TurkNet bana bu hızı 7/24 ve sadece 86 TL'ye sunuyor.
1585884820134.png

Normalde internet açısından hiç problem yaşamayan biri olarak bile son zamanlarda sitelere girmeme, kasma sıkıntıları oluşuyor. Herkesin evde olmasıyla da alakası olabilir.

Şu an tüm dünyada salgın var ve çoğunluk evinde interneti yoğun kullanıyor. Netflix, Youtube v.b otomatik görüntü kalitelerini 480p ye çekti ve siz burada gelip internetim yavaşladı muhabbeti döndürüyorsunuz. Tebrikler.

İstanbul'un hangi semtindesiniz? Geçmeyi düşünüyoruz da alacağımız hızı merak ettim
Ben il olan Aksaray'dayım. İç Anadolu Bölgesi.
Şu an tüm dünyada salgın var ve çoğunluk evinde interneti yoğun kullanıyor. Netflix, Youtube v.b otomatik görüntü kalitelerini 480p ye çekti ve siz burada gelip internetim yavaşladı muhabbeti döndürüyorsunuz. Tebrikler.
Şu duruma nasıl duyar yapabiliyorsun? Evdeyiz diye şikayetçiyiz zaten. Hiç bir yerde internet sıkıntısı yok çünkü altyapı güzel. Ben söyleyecek laf bulamadım size.

Bir internete 160 TL para verirsen sende konu açarsın para kolay kazanılmıyor parasını verdiğim hizmeti alamıyorsam ne anladım ben tutturmuşlar korona korona hizmeti veremiyorsa fatura çıkartmıyacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı