100Mbps internet için modem tavsiyesi

Herkese çok teşekkürler 😁
20240218_160848.jpg

Ben Telekom'un verdiği o modemi TD-W9970w3 2017 yılından beri kullanıyordum değişim zamanı geldiğine inandım sararmıştı modem çünki kesintisiz 24 saat çalışıyordu bozulmadan değiştirmek istedim ve bu modemi aldım. Altyapı sağlayıcısı Turk Telekom Vdsl 100 Mbps max gelen ama bana bazen 70 Mbps bazen 80 Mbps geliyor takılıyor öyle Turk Telekom kafasına göre. Çok bir fark ettimi dersen hiç farketmedim bile hız konusunda 70 Mbps'ye sabitlemiş gene Turk Telekom.. Evin en ücra köşesinde bile telefonla internete sorunsuz bağlanabiliyorum sinyal dağıtımından memnun kaldım açıkçası. Eski modem 3 oda yana geçince çekmiyordu..

Ürünü servise yolladık, aşırı derecede pişmanız. 2.4ghzi kopup duruyordu 5ghz de hiç listede bile gözükmüyordu. Hem TP link hem TT ile 3 gün uğraştık cozemediler.

TP-Link'in bazı modemleri sorunlu bilindik marka diye illa onu almamamız lazım bu modemin mesela V1 ve V2 versiyonları sorunlu v1.20 versiyonu olanı almanız gerekirdi ASUS'da almayın kesinlikle kronik CRC hataları mevcut ben olsam 2.el ZyXEL'ya da Keenetic marka modem alırdım.

İade sadece servis evet derse oluyormuş. Başka ürünle değişim yapalım aradaki farkı da öderiz vs dedik ama olmadı maalesef
Mağazaya gidip, iade etmezseniz tüketici hakem heyetine başvuracağını söyle.
1 hafta içinde sorun çıktıysa koşulsuz iade hakkın zaten var.

Durumu Hakem Heyetine gidip anlat. (il ticaret odasına gitmeni tavsiye ederim.)

Sonra kendine Zyxel, Asus gibi markalara yönelt o bütçeye Keenetic alınmaz maalesef. Keenetic'in ucuz malı insanı bıktırır tecrübeyle sabit. Neyse geçmiş olsun tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı