İnternetim 100 Mbps download hızına sahip, gece hız testi yaparken görseldeki değere çıktı hatta 108 oldu. Bu nasıl olabiliyor?
Eki Görüntüle 1834247
İnternetim 100 Mbps download hızına sahip, gece hız testi yaparken görseldeki değere çıktı hatta 108 oldu. Bu nasıl olabiliyor?
Eki Görüntüle 1834247
Normal, bazı firmalar tarifeden fazlasını gönderirler (sonuç olarak zaten tarifeden az internet alacak bari toparlasın değerleri diye, sizin de altyapınız iyi gözüküyor ki o ekstra gönderilen internetten yararlanabiliyorsunuz. (bunu daha önce TurkNet firması abonesiyken benimle paylaşmışlardı)
Testi ilk başlattığımda 200 sonra yavaş yavaş 90'lara doğru düşüyor fiber kaynaklı galiba.
Fiberde olabiliyor.
Üzümü ye bağını sorma işte, benimki de 100 Mbps ama hız testinde 130 gösteriyor, olabilir böyle şeyler![]()
Ne güzel işte.
Test bitince o düşüyor bazen.
Normal, bazı firmalar tarifeden fazlasını gönderirler (sonuç olarak zaten tarifeden az internet alacak bari toparlasın değerleri diye, sizin de altyapınız iyi gözüküyor ki o ekstra gönderilen internetten yararlanabiliyorsunuz. (bunu daha önce TurkNet firması abonesiyken benimle paylaşmışlardı)
Eyvallah, hepinize teşekkür ederim.
Anladım hocam sağ olasın, normalde PC'de Ethernet takılı olmasına rağmen 98-99 falan alıyor gece telefonda yaparken bu değerleri gördü.
Hocam belki telefonla da alakalıdır. Benim telefon iPhone 13 Pro 106 Mbps falan gordu babamin iPhone 14 Pro Max 109 Mbps gordu.
O aradaki 3-4 Mbps değişimi normaldir, ona aldırış etmeyiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.