70 TL daha koyup gerçek bi mekanik klavye al.100TL civarı klavye alacağım önerebileceginiz mekanik hisli klavye var mı?
Aynı klavyeyi zaten önerdim.Antighosting özelliği mevcut , güzel bir ışıklandırması var lakin bütçenizi 45 TL aşıyor :
![]()
Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ben yazarken önermişsin görmedimAynı klavyeyi zaten önerdim.
Tercih meselesi , iki ürününde birbirine göre artı ve eksi noktaları var.Benim tercih ettiğim daha iyi.
Bence böyle markalara hiç bulaşma , bütçeni 50 TL arttır bu klavyeyi alBu iyi mi sizceRush Rk701 Metal Mekanik Hisli Işıklı Oyun Oyuncu Klavyesi Gamer Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rush Rk701 Metal Mekanik Hisli Işıklı Oyun Oyuncu Klavyesi Gamer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bu iyi mi sizce
Antighosting özelliği mevcut , güzel bir ışıklandırması var lakin bütçenizi 45 TL aşıyor :
![]()
Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.