100TL ekran kartı önerisi

emirhan12345

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar arkadaşlar. Ben 2. sistemime ekran kartı almak istiyorum fakat oyun kesinlikle oynanmayacak EBA ve Google'de dolaşmak için çok nadirde CS:GO'da en Low ayarlarda 60 FPS alsam ya da 30 FPS alsam yeter. Bulabilirseniz sevinirim. 2. el olsun 100 TL'ye bulamam sıfır.

Herkese merhabalar arkadaşlar. Ben 2. sistemime ekran kartı almak istiyorum fakat oyun kesinlikle oynanmayacak EBA ve Google'de dolaşmak için çok nadirde CS:GO'da en Low ayarlarda 60 FPS alsam ya da 30 FPS alsam yeter. Bulabilirseniz sevinirim. 2. el olsun 100 TL'ye bulamam sıfır.
100 liraya gt 210 bile yok :D

İşlemcinizin grafik birimi varsa ekran kartına gerek yok. Ayrıca 100 TL ile CS:GO Low ayarlarda 60 FPS almak imkansız.

Yok kanka Xeon 3440'a takacağım 100TL veriririm başka a varmem HAHAHAAAA
100 liraya gt 210 bile yok :D

Eğer sisteminizde APU varsa oynatır ve açar eğer yoksa 100 TL 2.el imkansız ekran kartları 450-600 TL gibi fiyatı var.
Yok kanka Xeon 3440'a takacağım 100TL veriririm başka a varmem hahahaaaa.

88TL'ye 128 Bit ve 512 MB garip ürün özelliklerinde 1 GB yazıyor dolandırıcı gibi birşey.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı