100TL Mousepad Önerisi

Bende arkadaşların attığı gibi ucuz Bloody mouse pad kullanıyorum hemde uzun süredir. İyi olduğunu düşünüyorken G240 kullandım ve aralarında çok büyük bir fark olduğunu gördüm. G240 ile G640 arasında çok büyük bir fiyat farkı yok. Masanız müsait ise önerim G640, değilse G240 alabilirsiniz.
Logitech G640 Cloth Oyuncu Mouse Pad 943-000090 Fiyatı

Steelseries qck+ hyper beast kesinlikle çok güzel bir mousepad. Diğerlerine göre daha kalındır. Hala kullanmaktayım

Nasıl yani? Bendemi almalıyım? Mousea mı zarar veriyor. Bende diyorum niye altı yıprandı.

Nasıl yani? Bendemi almalıyım? Mousea mı zarar veriyor. Bende diyorum niye altı yıprandı.
Sahte ürün kullanmak her şartta zarar verecektir, kurtuldum bende sorun yok değil olay. Farenizin altında sağ sol ve orta üst kısımlarında genellikle ismini tam diyemediğim özel bir bölüm var, o bölümlerin yıpranması, çizilmesi farenizin gerekli hassasiyetini, kontrolünü kaybettirir zamanla ve yıpratır. Bu yüzden almışken kaliteli bir Mousepad alın deniyor. Hem farenizin sağlıklı kullanımı için hem de cebiniz için

Orijinal fare altlıkları fare optiğini üst seviye algılayabilecek şekilde hassas bir tasarıma sahip oluyor. Replika ürünler ile kanepe kumaşı arasında bir fark yok. Çünkü her ikisinde de aynı şekilde farenin optiği ya kayıyor ya algılamıyor ya da tam performans ile çalışmıyor. Ben Logitech G440 ile markası belirsiz bir ürünü kıyasladığımda şu farkı net bir şekilde gördüm: Optik kayıyordu ve fareyi hassas şekilde çekmeye çabaladığımda sanki hassaslık ayarı çok yüksekmiş gibi optik fazla hareket ediyor milimetrik şekilde oynatamıyordum. Diğer taraftan orijinal bir ürün ile çok rahat bir şekilde istediğim her tepkiyi alabiliyordum.

Teknoloji harici bir alanda marka kullanımını tartışmaya açık olabilir ama söz konusu teknoloji olunca özelliğini yansıtmayan bir ürüne aslına verdiğin kadar para saymak mantıklı değil. Razer markasının replikası bile pahalıyken orijinali ucuz olan ürünler var.

Ne yaparsanız yapın tecrübenizle hareket edin. Çünkü her insan ürünü tam olarak test edemeyebiliyor.

Yüksek derecede makineya atıp yıkadıysanız dikişler ondan atmış olabilir ya da yıkayıp saç kurutma makinesıyla kurutmaya çalıştıysanız.
Bende mousepad satın alacağım 30x40 boyutları yeterli kaliteli bir ürün önerecek var mı en çok 70 80 TL verebilirim. Ayırıca Hepsiburada N11 gibi sitelerden link vermeyin baktım hepsi replika ürün. Güvenilir olan mağazalardan önerirseniz iyi olur.

Son düzenleme:

100tl ye max bu hocam bende kullanıyordum önceden sonra kuzenime verdim gayet iyi bir mousepad fiyatına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…