100TL PSU önerisi

Bütçeni biraz daha artırıp kaliteli bir PSU almanı tavsiye ediyorum. İnsanlar pek önemsemezler ama en önemli parça PSU'dur. Kalitesiz bi PSU tüm sistemi çöp edebilir. Çektiği elektriğin bir kısımını da sadece sıcaklığa dönüştürmesi de çabası.
Sistemini yaz ayıp değil dostum rahat ol . Bilgisayarcı ya gitsen 200 w sana 150 den aşağı vermez ,netten bir tane sipariş et n11 de 58-90 arası ürünler var ,hadron ve platoon kullandım sorun çıkarmadılar.

Bu fiyatta alacağın hiçbir PSU güvenilir ya da kaliteli değil.
Sistem Core 2 Quad tabanlı eski bir sistem. Yükseltme için 750Ti ekran kartı alınmış ama PSU yeterli gelmemiş. Sistem masaüstüne bile gelemiyor. Mevcut PSU 12V 10A (Üzerinde 230W yazıyor ama 120W veriyor :D) bir model. Bütçe en fazla 150TL olabilir ama daha üstünü kabul edeceklerini sanmam.

Sistem Core 2 Quad tabanlı eski bir sistem. Yükseltme için 750 Ti ekran kartı alınmış ama PSU yeterli gelmemiş. Sistem masaüstüne bile gelemiyor. Mevcut PSU 12V 10A (üzerinde 230W yazıyor ama 120W veriyor :D) bir model.

Benim de 230W PSU vardı GTX 1050 kullanıyordum 180W veriyordu yeterli geliyordu size en azından 180W veren güç kaynağı lazım attığım 300W TX powermaxı alabilirsiniz ama biraz riskli yetersiz gelme riski var.

Kendi çapında kendini geliştiriyordur muhtemelen, istediği kadar gelişsin, yine alınmaz. Ayrıca ikisi de aynı şeyin laciverti. Nasıl anladınız mesela kendisini geliştirdiğini? Geliştirdiği falan yok, fason üretici. Dokunmayın bile, ciddiyim.

Ayrıca sistem ne kadar kötü olursa olsun, derdim sistem değil. Çekeceği elektrik, bir şey olsa bize ve prize vereceği zarar...
Herkesin parası yok dostum , adamlar ucuza yapıyor ki alamayanlar alsın . Bilgisayar satıyoruz. Bir senedir satıyoruz bir tane platoon marka arıza çıkarmıştı onun dışında alan kimse geri gelmedi . Yüze yakın satış yaptık. Sizin internette gördüğünüz sorunlar herkeste olacak diye birşey yok . Sen beş sorun görürsün on bin sağlam görmezsin .

Benim de 230W PSU vardı GTX 1050 kullanıyordum 180W veriyordu yeterli geliyordu size en azından 180W veren güç kaynağı lazım attığım 300W TX powermaxı alabilirsiniz ama biraz riskli yetersiz gelme riski var.
Bu nasıl sizce ? Bana yeter gibi geldi ama 10-20TL daha az verdik diye bu da yetersiz kalmasın istiyorum :D

Sorun çıkartmadı diye kaliteli olmuyor. Keşke biraz kaliteli bilgisayarlar satsanız, millete bu tür markaları vermeseniz. Her arıza çıkartmayan ürüne çok iyi deseydik durumumuz vahimdi.

Herkesin parası yok derken gidip 100 liralık PSU almak zorunda değiller, hadi alacaklarsa bile en azından bir tık daha kaliteli modeller var. Hadron ve Platoon nedir ya? Dünya üzerinde daha kalitesiz bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Sizden de ricam, insanlara bu tür markaları satıp göndermemeniz.

Neyse, bu tür kıytırık merdivenaltı firmaları savunanlarla işim olmaz. İyi günler diliyorum.

Bu nasıl sizce? Bana yeter gibi geldi ama 10-20TL daha az verdik diye bu da yetersiz kalmasın istiyorum :D.

Ben olsam riske atmaz GT 1030 alırdım GT 1030'a yeter galiba işlemcinizin tam olarak modelini söyleyebilme gibi bir şansınız var mı?

Sorun çıkartmadı diye kaliteli olmuyor. Keşke biraz kaliteli bilgisayarlar satsanız, millete bu tür markaları vermeseniz. Her arıza çıkartmayan ürüne çok iyi deseydik durumumuz vahimdi.

Herkesin parası yok derken gidip 100 liralık PSU almak zorunda değiller, hadi alacaklarsa bile en azından bir tık daha kaliteli modeller var. Hadron ve Platoon nedir ya? Dünya üzerinde daha kalitesiz bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Sizden de ricam, insanlara bu tür markaları satıp göndermemeniz.

Neyse, bu tür kıytırık merdivenaltı firmaları savunanlarla işim olmaz. İyi günler diliyorum.
Kardeşim söylediğin çok komik , müşteri geliyor herhangi birşey alacak 100 sayısını duyunca kafası aşağı iniyor "hııı hadi ya " diyor . Fakir insanlar çoğunlukta sen değil biz görüyoruz. Fakirlerin çoğunlukta olduğu bir ülkede insanlara 80+ platinum bronze nasıl satalım sen söyle. Şu an insanları SSD ye alıştırmaya çalışıyoruz çok zor ama farkı görünce paraya kıyıyorlar. 1500 TL kasa fiyatı söyleyince ruhlarını almak istiyoruz sanıyorlar. Düşün.!

Ben olsam riske atmaz GT 1030 alırdım GT 1030'a yeter galiba işlemcinizin tam olarak modelini söyleyebilme gibi bir şansınız var mı?
Sistem benim değil bir arkadaş sisteme takviye olarak 750Ti almış ve taktığında Windows bile açılamamış. Parçalarda sorun yok. İşlemci Q8400 yani 95W TDP değerinde bir model.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı