100TL Router önerisi

Üsttekinin kullanıyorum memnunum ama alttaki ürün de güzelmiş, hatta üsttekini almamış olsam onu alırdım gibi duruyor. :D

Üstteki ürünü araştırıp almanızı öneriyorum. Bağlantı kopmasıyla bilinen çok ünlü bir ürün bağlantı kopup duruyor ve bu sorunu yaşayan çok kişi var. Tavsiye etmem açıkçası.

Üstteki ürünü araştırıp almanızı öneriyorum. Bağlantı kopmasıyla bilinen çok ünlü bir ürün bağlantı kopup duruyor ve bu sorunu yaşayan çok kişi var. Tavsiye etmem açıkçası.

Ben Haziran'dan beri kullanıyorum neredeyse hiç sorun yaşamadım ama siz böyle deyince içime bir kurt düştü, belki bana denk gelmemiştir ama çok fazla sorun yaşayan varsa uzak durmak en iyisi.

Ben Haziran'dan beri kullanıyorum neredeyse hiç sorun yaşamadım ama siz böyle deyince içime bir kurt düştü, belki bana denk gelmemiştir ama çok fazla sorun yaşayan varsa uzak durmak en iyisi.

Gerek YouTube olsun gerek forumlar olsun bu konu hakkında açılan tonlarca konu var hocam. Herkes bağlantısının kopmasından, ayarlarının her bağlantı kopuşunda bozulmasından şikayetçi.

Üstteki ürün bende var, 100 Mbps internetimi modeme yakın bir konum sayılabilecek bir noktada genişletiyorum ve dibinden tekrar hız testi yapmama rağmen 25 Mbps'e düşürüyor. Ping konusunda yorum yapamam ben oturma odasında kalan telefon bağlantısı için kullanıyorum işimi görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı