100TL'ye Ekran Kartı Önerisi

Acatay

Hectopat
Öncelikle selamlar, bundan 2 ay öncesinde 500TL'ye ekran kartı satın almıştım ve babam çok kızmıştı. Ben de bayram harçlıklarımla 100TL'ye almak istiyorum. Önerebileceğiniz 100TL'ye ekran kartı var mıdır? İşlemcim Intel-i5 M560 League of Legends oynamak istiyorum ama bu işlemciyle 20 FPS alıyorum. Yardımcı olacaklara teşekkürler.

100 TL ile düzgün tost makinesi bile almak zor bu devirde sen bekle paranı biriktir ayrıca öneri istiyorsan tüm sistem özelliklerini yazman hayrına olacaktır. Daha ucuza daha çok performans alma şansın vardır belki, ekran kartını değiştirmeden.

Öncelikle selamlar, bundan 2 ay öncesinde 500TL'ye ekran kartı satın almıştım ve babam çok kızmıştı. Ben de bayram harçlıklarımla 100TL'ye almak istiyorum. Önerebileceğiniz 100TL'ye ekran kartı var mıdır? İşlemcim Intel-i5 M560 League of Legends oynamak istiyorum ama bu işlemciyle 20 FPS alıyorum. Yardımcı olacaklara teşekkürler.
Aliexpress ten bakabilirsin...

Aliexpress'ten 150 TL civarında alabilirsiniz fakat her hangi bir sorun çıkarsa geri göndermeniz gerekecek, ve kargo parası sizden çıkacak. Ayrıca bu fiyata alınan ekran kartlarından pek bir şey beklenmez. Onun yerine her bayram 100 TL alıyorsan 5-6 bayram bekle ve daha iyi bir ekran kartı alabilirsiniz.

Bu arada 500 TL'ye aldığınız ekran kartının modeli ne, LOL gibi bir oyunu oynatmaz mı?
Ayrıca 2 ay önce ekran kartı almışken neden yeniden alıyorsunuz?

Baban neden kızdı acaba? Eğer sigara içiyorsa kendi her ay 500₺+ çöpe atıyor zaten.
Ben telefonumu satıp almıştım pek lazım olmuyordu sonra alıcaktım telefon ve sigara kullanmıyor.
Aliexpress'ten 150 TL civarında alabilirsiniz fakat her hangi bir sorun çıkarsa geri göndermeniz gerekecek, ve kargo parası sizden çıkacak. Ayrıca bu fiyata alınan ekran kartlarından pek bir şey beklenmez. Onun yerine her bayram 100 TL alıyorsan 5-6 bayram bekle ve daha iyi bir ekran kartı alabilirsiniz.

Bu arada 500 TL'ye aldığınız ekran kartının modeli ne, LOL gibi bir oyunu oynatmaz mı?
Ayrıca 2 ay önce ekran kartı almışken neden yeniden alıyorsunuz?
İade ettim şu an o parayla telefon alacağım çünkü o 500tlyi telefonumu satarak elde ettim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı