Particle Cannon
Hectopat
Matematik ve Geometri için gerekli temel atma kampını bitirdim lakin FKB ve matematikte ana kamplarda 4,5. günlere gelip hep yarım yamalak bıraktım.
Gün içerisinde 1 saat yüzmem var gidip gelmesi ile beraber yaklaşık 2 saatimi alıyor 12.30-13.30 arası gibi.
İstediğim bölüm sayısal 250k bandında kapatmış 200k bandında yaparsam yerleşebilirim diye düşünüyorum.
Kalan vakitte aralık-ocak-şubat aylarında TYT, Mart-nisan ayında AYT, Mayıs ve Haziran'da ise deneme şeklinde mi gideyim konu elemesi falan nasıl yol izlemeliyim?
Elimdeki kaynaklar
Matematik: mert hoca 70 günde kamp kitabı ve soru bankası ayrıca Bilgi Sarmal soru bankası ve 3D.
Geometri: kenan karanın kamp kitabı ve soru bankası. 2. kaynak 345.
Fizik: VIP fiziğin kamp kitabı ve soru bankası.
Kimya: görkem şahin kamp kitabı ve soru bankası. 2. kaynak orbital.
Biyoloji: betül biyoloji kamp kitabı ve soru bankası. 2. kaynak biyotik.
Paragraf: paragrafik, 0 risk, kronometre kitapları elimde var.
Gün içerisinde 1 saat yüzmem var gidip gelmesi ile beraber yaklaşık 2 saatimi alıyor 12.30-13.30 arası gibi.
İstediğim bölüm sayısal 250k bandında kapatmış 200k bandında yaparsam yerleşebilirim diye düşünüyorum.
Kalan vakitte aralık-ocak-şubat aylarında TYT, Mart-nisan ayında AYT, Mayıs ve Haziran'da ise deneme şeklinde mi gideyim konu elemesi falan nasıl yol izlemeliyim?
Elimdeki kaynaklar
Matematik: mert hoca 70 günde kamp kitabı ve soru bankası ayrıca Bilgi Sarmal soru bankası ve 3D.
Geometri: kenan karanın kamp kitabı ve soru bankası. 2. kaynak 345.
Fizik: VIP fiziğin kamp kitabı ve soru bankası.
Kimya: görkem şahin kamp kitabı ve soru bankası. 2. kaynak orbital.
Biyoloji: betül biyoloji kamp kitabı ve soru bankası. 2. kaynak biyotik.
Paragraf: paragrafik, 0 risk, kronometre kitapları elimde var.
Son düzenleyen: Moderatör: