101 Plus Okey'de küfür eden kişiye nasıl dava açılır?

AquariusS

Kilopat
Yıllar sonra 101 Plus oyununa girdim karşıma gelen oyuncu hem şahsıma hem aileme küfürler yağdırdı. Ben bunu nasıl mahkemeye verebilirim? Çok ciddiyim bilgisi olanlar yazsın. Küfürlerin ekran görüntüleri ve şahsın profilinin ekran görüntüleri mevcut.

Karakola giderseniz bilgi verirler. Küfürden bir sonuç çıkar mı bilmiyorum ama şikayet edebilirsiniz. Ceza almasada yaşı küçükse küfür eden kişinin ailesi hesabını sorar zaten. Mahkeme dediğiniz oyunla iletişime geçip adres bilgilerini falan rahatlıkla bulur.

Hakaret davası açabilir galiba.
"Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır."
18 yaşından küçük ise cezası ertelenir.

Yaşı 20den aşağı değil profil fotoğrafından gördüm. Ayrıca derdim para vb. değil sadece bu kadar küfürü hakareti durduk yere yedim o zoruma gitti.
@Jorji Costava komik olan ne?
Yeni fark ettim bu şahıs polis üniforması ile fotoğraf çektirmiş profil fotoğrafı yapmış.

Yıllar sonra 101 Plus oyununa girdim karşıma gelen oyuncu hem şahsıma hem aileme küfürler yağdırdı. Ben bunu nasıl mahkemeye verebilirim? Çok ciddiyim bilgisi olanlar yazsın. Küfürlerin ekran görüntüleri ve şahsın profilinin ekran görüntüleri mevcut.
Hocam uğraşmaya bile değmez bu tarz insanlar için gerçekten. Birini dava edersiniz öbürü çıkar internet burası maalesef...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı