10100F için anakart önerisi

H310 serisi LGA1151 v2 soket olduğundan ve elindeki işlemci de LGA 1200 olduğundan uyumsuzdur. H410, B460, H510 ve B560 gibi tercihlere bakman gerekiyor.

Hayır uymaz, H310 serisi LGA 1151 serisi için. Bütçe nedir?

Eğer biraz bütçen varsa B560 öneririm, RAM kısıtlaman olmaz.

Pahalı dersen bu var, 2666 MHz RAM ile sınırlandırılıyorsun.

Bütçe belirlemedim ama f/p bir sistem dizeceğim için bulabildiğim en ucuz olması gerekiyor
B560'lar guzel fiyatlara bulunabiliyor. B560 ile ram frekansinida yuksekte kullanabilirsin.

Bütçe yetiyorsa MSI B560M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu daha iyi olur. M.2 sogutmasi var ve ARGB portlari mevcut. Zaten bunlari sen soylemistin.

B560'lar guzel fiyatlara bulunabiliyor. B560 ile ram frekansinida yuksekte kullanabilirsin.

Bütçe yetiyorsa MSI B560M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu daha iyi olur. M.2 sogutmasi var ve ARGB portlari mevcut. Zaten bunlari sen soylemistin.
Teşekkürler göz önünde bulundurucağım bir sorum daha var Sapphire R9 380x Nitro ekran kartı düşünüyorum ama güç tüketimi fazla olduğu için arıza verebilir gibi yazılar okudum sıkıntı olur mu acaba 600w ve 700w psu var elimde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı