10100F için anakart önerisi

UruxUs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Forumda başka bir konuda yardım istemiştim. Yardımcı olan arkadaş anakart ve işlemciyi farklı pin vermiş. Biz de bakmadan aldık. Kargoya verildikten sonra fark ettik. Bütçe sınırlıydı. 10100F işlemci kargoda fakat anakart olarak H310M geliyor. Ya anakartı değişip başka bakacağız ya da işlemciyi değişeceğiz.

Ekran kartı: GT 1030.

Anakart ve işlemci için 1750 TL gibi bir bütçe kalıyor. Veya ikisini bir mi değişelim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı H410 ile değiştirip geçebilirsin. Veya RAM kısıtlamasına uğramak istemiyorsan ve bütçen elveriyorsa B560 alabilirsin.

İşlemciye 1100 TL desek anakart için 650 TL kalıyor. 650 TL'ye H410 yok sanırım. İkinci elde H410M-D var 770 TL.

Merhaba. Forumda başka bir konuda yardım istemiştim. Yardımcı olan arkadaş anakart ve işlemciyi farklı pin vermiş. Biz de bakmadan aldık. Kargoya verildikten sonra fark ettik. Bütçe sınırlıydı. 10100F işlemci kargoda fakat anakart olarak H310M geliyor. Ya anakartı değişip başka bakacağız ya da işlemciyi değişeceğiz.

Ekran kartı: GT 1030.

Anakart ve işlemci için 1750 TL gibi bir bütçe kalıyor. Veya ikisini bir mi değişelim?
Bütçeyi aşamayacaksanız anakartı ve işlemciyi 2. el alabilirsiniz, ikinci el istemezseniz o bütçede alabileceğiniz en iyi ikili R3 1200 + B450 olur fakat 10100F'in vereceği performans 1200'ün verebileceği performanstan daha yüksek olacaktır, alacaksanız bunu bilerek alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı