10100F sisteme öneriler

10100F'ten uzak durun 3 senedir kullanıyorum 1660 Ti ile darboğaz yaşamadığım 2 oyun var Doom Eternal ve Witcher 3.

Bana RTX 3050'ye kadar darboğaz yapmaz demişlerdi herkese inanmamak lazım o zaman.

10.nesil eskidi artık. Ayrıca 5600G daha iyi APU olarak. Mesela Valorant'ta 150-180FPS alıyor.

5600'ün soket tipi farklı ya o soket tipi neler için işlemci ve RAM için mi sadece?

10.nesil eskidi artık. Ayrıca 5600G daha iyi APU olarak. Mesela Valorant'ta 150-180FPS alıyor.

i5 10400 F nasıl olur, nedense Intel'den çıkmak istemiyorum çok aptalca ama bir nedeni de yok.

Bana RTX 3050'ye kadar darboğaz yapmaz demişlerdi herkese inanmamak lazım o zaman.

5600'ün soket tipi farklı ya o soket tipi neler için işlemci ve RAM için mi sadece?

i5 10400 F nasıl olur, nedense Intel'den çıkmak istemiyorum çok aptalca ama bir nedeni de yok.

Hocam 10400 de aynı şekilde olur tahminimce anlık değer atabilirim bilmiyorum neden böyle yüksek ihtimal RAM kısıtlamasından dolayı 10400F de maksimum 2666 MHz de çalışıyor onda da aynı durum olabilir 12100F alabilirsiniz biraz anakartlar tuzlu sadece.

@messinicocugu.
Sistemin tek bir eksisi var, o da 300TL daha ucuz kasa alabilecek olmanız.

Böyle bir kasa alınabilir:

Ekran kartsız nasıl çalıştıracaksınız sistemi.
Bak ben onu hep unuttum. F serisinde dahili grafik yok hocam. Görüntü alamazsınız.

Böyle bir kasa alınabilir:
Bunu arkadaşa alacaktık ama rgb değil diye almadı.

Ekran kartsız nasıl çalıştıracaksınız sistemi.

Bak ben onu hep unuttum. F serisinde dahili grafik yok hocam. Görüntü alamazsınız.

Bunu arkadaşa alacaktık ama RGB değil diye almadı.

Elimde GT 710 var sistemin en pahalı parçası ekran kartı old. İçin onu sonra alacağım.

Elimde halihazırda bir PC var zaten ama çok kötü sistemim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı