Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 8 Ağustos 2021 #11 Alper_ozkn_06 dedi: Ama oyun içi takılmalar oluyor bu da sıcaklıktan diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda oluyor? Ekran kartı VRAM'i yetiyor mu oyuna?
Alper_ozkn_06 dedi: Ama oyun içi takılmalar oluyor bu da sıcaklıktan diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda oluyor? Ekran kartı VRAM'i yetiyor mu oyuna?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 8 Ağustos 2021 #12 Alper_ozkn_06 dedi: Ama oyun içi takılmalar oluyor bu da sıcaklıktan diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... 80 sıcaklık düzüstü ve bu havalar için güzel bir sıcaklık. Sorun yaratmaz.
Alper_ozkn_06 dedi: Ama oyun içi takılmalar oluyor bu da sıcaklıktan diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... 80 sıcaklık düzüstü ve bu havalar için güzel bir sıcaklık. Sorun yaratmaz.
Alper_ozkn_06 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #13 TurtleCanUsePC dedi: Ben laptop ta offset voltage yi -85 de kullanıyorum bu arada throttle stop kullanıyorsanız onu oradaki tüm ayarlar için yapmanız lazım @erengore bir bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Erengore hocam yaptı ayarlarımı. Onur Turgut Ermiş dedi: Hangi oyunda oluyor? Ekran kartı VRAM'i yetiyor mu oyuna? Genişletmek için tıkla... Apex'te oluyor. Apex 1 GB VRAM istiyor minimum.
TurtleCanUsePC dedi: Ben laptop ta offset voltage yi -85 de kullanıyorum bu arada throttle stop kullanıyorsanız onu oradaki tüm ayarlar için yapmanız lazım @erengore bir bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Erengore hocam yaptı ayarlarımı. Onur Turgut Ermiş dedi: Hangi oyunda oluyor? Ekran kartı VRAM'i yetiyor mu oyuna? Genişletmek için tıkla... Apex'te oluyor. Apex 1 GB VRAM istiyor minimum.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 8 Ağustos 2021 #14 Alper_ozkn_06 dedi: Erengore hocam yaptı ayarlarımı. Apex'te oluyor. Genişletmek için tıkla... Apex'te bende de oluyor arada. Server kaynaklı diye düşünüyorum.
Alper_ozkn_06 dedi: Erengore hocam yaptı ayarlarımı. Apex'te oluyor. Genişletmek için tıkla... Apex'te bende de oluyor arada. Server kaynaklı diye düşünüyorum.
Alper_ozkn_06 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #15 Ama hocam benimki her 10 saniyede bir oluyor ve 1-2 saniye sürüyor.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #16 Bu işlemci serisi BIOS güncellemesi ile Undervolt'a kapatıldı.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 8 Ağustos 2021 #17 Alper_ozkn_06 dedi: Ama hocam benimki her 10 saniyede bir oluyor ve 1-2 saniye sürüyor. Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda olmuyor ise oyun ile ilgilidir hocam. Yapacak pek bir şey olduğunu sanmıyorum.
Alper_ozkn_06 dedi: Ama hocam benimki her 10 saniyede bir oluyor ve 1-2 saniye sürüyor. Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda olmuyor ise oyun ile ilgilidir hocam. Yapacak pek bir şey olduğunu sanmıyorum.
Alper_ozkn_06 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #18 Schentienel dedi: Bu işlemci serisi BIOS güncellemesi ile Undervolt'a kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün BIOS'u 1.09'a güncelledim. Onur Turgut Ermiş dedi: Başka oyunlarda olmuyor ise oyun ile ilgilidir hocam. Yapacak pek bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnız hocam şöyle valorant CS:GO gibi oyunlarda ilk 20 dakika oyun çok iyi daha sonra FPS 20'lere düşüyor. Schentienel dedi: Bu işlemci serisi BIOS güncellemesi ile Undervolt'a kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Schentienel dedi: Bu işlemci serisi BIOS güncellemesi ile Undervolt'a kapatıldı. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi hangi sürüm hocam.
Schentienel dedi: Bu işlemci serisi BIOS güncellemesi ile Undervolt'a kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün BIOS'u 1.09'a güncelledim. Onur Turgut Ermiş dedi: Başka oyunlarda olmuyor ise oyun ile ilgilidir hocam. Yapacak pek bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnız hocam şöyle valorant CS:GO gibi oyunlarda ilk 20 dakika oyun çok iyi daha sonra FPS 20'lere düşüyor. Schentienel dedi: Bu işlemci serisi BIOS güncellemesi ile Undervolt'a kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Schentienel dedi: Bu işlemci serisi BIOS güncellemesi ile Undervolt'a kapatıldı. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi hangi sürüm hocam.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #19 Alper_ozkn_06 dedi: Hocam bugün BIOS'u 1.09'a güncelledim. Yalnız hocam şöyle valorant CS:GO gibi oyunlarda ilk 20 dakika oyun çok iyi daha sonra FPS 20'lere düşüyor. BIOS güncellemesi hangi sürüm hocam. Genişletmek için tıkla... Baya önceden geldi sürüm veremiyorum. Güvenlik açığından dolayı kapatıldı.
Alper_ozkn_06 dedi: Hocam bugün BIOS'u 1.09'a güncelledim. Yalnız hocam şöyle valorant CS:GO gibi oyunlarda ilk 20 dakika oyun çok iyi daha sonra FPS 20'lere düşüyor. BIOS güncellemesi hangi sürüm hocam. Genişletmek için tıkla... Baya önceden geldi sürüm veremiyorum. Güvenlik açığından dolayı kapatıldı.
Alper_ozkn_06 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #20 Hocam sıcaklıktan değilse bu bilgisayarda bu oyun neden takılıyor