10210U sıcaklığı undervolt ile düşmüyor

Ama oyun içi takılmalar oluyor bu da sıcaklıktan diye düşünüyorum
Sıcaklıkla alakası yok. Olsa görüyorum ben. Sıcaklık ile ilgili değil. Power Limit ile alakalı. Aniden yükte güç yetersiz geliyor EC limitlerince. Bu yüzden oluyor olabilir. Oyunla da alakalı olabilir.
Ben laptop ta offset voltage yi -85 de kullanıyorum bu arada throttle stop kullanıyorsanız onu oradaki tüm ayarlar için yapmanız lazım @erengore bir bakar mısın?
Ben yaptım zaten. Fazla sıcak değil işlemcisi. İşlemcisinin Power Limit sorunu var. Fazla güç çekemiyor. Frekansı yükseltemiyor. O yüzden zaten işlemcisi 80 derece. Normalde 95'e yapışması gerekir.

Sıcaklıkla alakası yok. Olsa görüyorum ben. Sıcaklık ile ilgili değil. Power limit ile alakalı. Aniden yükte güç yetersiz geliyor ec limitlerince. Bu yüzden oluyor olabilir. Oyunla da alakalı olabilir.

Ben yaptım zaten. Fazla sıcak değil işlemcisi. İşlemcisinin Power limit sorunu var. Fazla güç çekemiyor. Frekansı yükseltemiyor. O yüzden zaten işlemcisi 80 derece. Normalde 95'e yapışması gerekir.

Hocam başka çözüm yolunuz var mı?

Hocam başka çözüm yolunuz var mı?
Lütfen son halini buraya atar mısınız? TPL sekmesinin.

Sistem dizaynı ile alakalı. Bunu ben çözemem artık. Kimse çözemez. Yine de bir atın. Bu arada Power Limit 4'ü 1023 ayarlamayı deneyin demiştim. Denediniz mi?

2021-08-08 (21).png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı