10300H laptop vs. R5 3550H vs. 9300H

Acer kullanan birisi olarak Acer Nitro 5 alabilirsin. Ben Amazon.com' dan aldım yakında rehber yayınlayacağım A' dan Z' ye yurt dışı alışverişi adı altında.
Klavyesinden memnunmusun hissiyatı nası ısınma sorunu var mı genel olarak deneyimlerin nasıl?
Acer kullanan birisi olarak Acer Nitro 5 alabilirsin. Ben Amazon.com'dan aldım yakında rehber yayınlayacağım A'dan Z'ye yurt dışı alışverişi adı altında.

Genel olarak memnunun musun hissiat vesaire nasıl yani laptop?

Klavyesinden memnunmusun hissiyatı nası ısınma sorunu var mı genel olarak deneyimlerin nasıl?
Yurt dışı olan arkadaşın attığı linkte olandan bahsedeceğim senin attığın Acer 7500 TL olan iyi değil. Klavye olarak Ğ Ü Ş İ Ö Ç harfleri yerine noktalama işaretleri var ama sistemden Türkçe Q seçtiğiniz zaman sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Windows 10 Home orijinal olarak geliyor fakat sistem İngilizce Türkçe olmuyor yani ama Chrome ve ya herhangi bir tarayıcıda her şey Türkçe. Isınma sorunu olarak CS:GO oynadım sadece en fazla 80 derece gördü ama bi anlıktı ortalama 65-75 çoğunlukla 70-72 çevresinde dolaşıyor ekran kartı ise 60 derece civarlarında dolaşıyor. Genel olarak 8 GB kullanmasının bir eksi yönü var CS:GO' da 150-220 arası değişiyor 16 GB Dual Chanel yapılırsa FPS arttığı söyleniyor. Genel olarak memnunum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışı olan arkadaşın attığı linkte olandan bahsedeceğim senin attığın Acer 7500 TL olan iyi değil. Klavye olarak ğ ü ş i ö C harfleri yerine noktalama işaretleri var ama sistemden Türkçe Q seçtiğiniz zaman sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Windows 10 Home orijinal olarak geliyor fakat sistem İngilizce Türkçe olmuyor yani ama Chrome veya herhangi bir tarayıcıda her şey Türkçe. Isınma sorunu olarak CS:GO oynadım sadece en fazla 80 derece gördü ama bir anlıktı ortalama 65-75 çoğunlukla 70-72 çevresinde dolaşıyor ekran kartı ise 60 derece civarlarında dolaşıyor. Genel olarak 8 GB kullanmasının bir eksi yönü var CS:GO'da 150-220 arası değişiyor 16 GB Dual Channel yapılırsa FPS arttığı söyleniyor. Genel olarak memnunum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu durumda ben Lenovo'ya yöneliyorum hocam bu ikisinden birini almak durumundayım.

Bu durumda ben Lenovo'ya yöneliyorum hocam bu ikisinden birini almak durumundayım.

Bu laptop seçeneğini elemek hata olur. Sebepleri attığım linkteki laptop 144 Hz ekrana sahip Lenovo' nun ekran kartı GTX1650 benim attığım GTX 1650Ti. Lenovo 9. nesil işlemci kullanmış attığım 10. nesil. Aradaki fiyat farkına 8 GB RAM daha ekleyebilirsin. Bir eksi yönü var yurt dışından 10 ile 20 gün arasında geliyor. Benim cihaz 13 günde geldi.

Bu laptop seçeneğini elemek hata olur. Sebepleri attığım linkteki laptop 144 Hz ekrana sahip Lenovo'nun ekran kartı GTX1650 benim attığım GTX 1650 Ti. Lenovo 9. nesil işlemci kullanmış attığım 10. nesil. Aradaki fiyat farkına 8 GB RAM daha ekleyebilirsin. Bir eksi yönü var yurt dışından 10 ile 20 gün arasında geliyor. Benim cihaz 13 günde geldi.

6 600'e geliyor Ideapad ama yani yurt dışı ne kada rguvenilir olur dostum.

6 600'e geliyor Ideapad ama yani yurt dışı ne kada rguvenilir olur dostum.
Yurt dışı dediğimiz Amazon.com. Amazon' un bir çok ülkeye ait sitesi var. Bu sadece Amerika değil ki. Birleşik Devletler, Almanya, Ukrayna, Japonya, Türkiye, Hollanda daha sayamadığım kadar ülkeye hizmet ediyor. Emin ol bir sorun çıkarsa Evkur' dan daha fazla yardımcı olurlar. Ben Amazon.com' dan aldım. Tüm sürecin fotoğraflarını atabilirim gümrük işlemleri için dahi aramadılar. Kendileri hallediyor.

Attığınız linkteki ASUS'u ve Acer'i almamalısınız. Lenovo daha alınabilir fiyatına göre(taksitsiz). Ama yukarıdaki arkadaşımızın attığı yurt dışı ürün ile Hepsiburada'daki Lenovo daha iyi seçenekler. AMD R5 3550H alınmaz ama R5 4600H alınır, 9300H da alınır fakat 10300H daha iyi bir tercih olacaktır. Yani önünüzde 3 seçenek var, ya Evkur'dan Lenovo alın, ya Amazon'dan Acer alın ya da Hepsiburada'dan Lenovo alın. Bu arada satıcı Amazon olduğu için hiçbir sıkıntı yaşamazsınız garantide vs. Satıcısı Amazon olmasaydı işler değişirdi ama Amazon'a güvenebilirsiniz.

Lenovo neden almamalıyım?
Kardeşimde Lenovo Legion 8750H modeli var, fan sesi çok fazla ama onun dışında iyi, bende Nitro 5 9300H modeli var 6 aydır en fazla 2 defa fanın sesini duymuşumdur. Nitro 5 harika bir laptop.

Legion bile bu durumdayken o Lenevo'yu tavsiye etmem. 9300H ile 10300H arasındaki fark zaten çok az. Fiyat farkı çok ise 9300H tercih edilebilir. Bendeki model bu ama çok zam gelmiş.

Oyun için bütçe uygunsa F/P olarak attıklarınıza göre çok daha iyi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı