gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 15 Şubat 2022 #31 Peki hocam, teşekkürler. Son düzenleme: 15 Şubat 2022
pLowstoneK Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #32 erengore dedi: Ekran kartı sıcaklık limitini daha da kaldırmayı önermem. Termal macun yenileyin düzelecektir birçok sorununuz. Genişletmek için tıkla... BD PROCHOT tikini kaldırmayın mı diyorsunuz hocam? Termal macun yenilemeyi bilmiyorum ama yeniletirim veya kendim denerim.
erengore dedi: Ekran kartı sıcaklık limitini daha da kaldırmayı önermem. Termal macun yenileyin düzelecektir birçok sorununuz. Genişletmek için tıkla... BD PROCHOT tikini kaldırmayın mı diyorsunuz hocam? Termal macun yenilemeyi bilmiyorum ama yeniletirim veya kendim denerim.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.020 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #33 pLowstoneK dedi: BD PROCHOT tikini kaldırmayın mı diyorsunuz hocam? Termal macun yenilemeyi bilmiyorum ama yeniletirim veya kendim denerim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam BD PROCHOT kastetmiyorum. Ekran kartınız sıcaklık sebebiyle yavaşlıyor. Ona değindim. Termal macun yenilemeniz farz.
pLowstoneK dedi: BD PROCHOT tikini kaldırmayın mı diyorsunuz hocam? Termal macun yenilemeyi bilmiyorum ama yeniletirim veya kendim denerim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam BD PROCHOT kastetmiyorum. Ekran kartınız sıcaklık sebebiyle yavaşlıyor. Ona değindim. Termal macun yenilemeniz farz.
pLowstoneK Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #34 erengore dedi: Yok hocam BD PROCHOT kastetmiyorum. Ekran kartınız sıcaklık sebebiyle yavaşlıyor. Ona değindim. Termal macun yenilemeniz farz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. İşlemci sıcaklığının azalmama sebebi de termal macun mu yoksa? Ekran kartından dolayı mı?
erengore dedi: Yok hocam BD PROCHOT kastetmiyorum. Ekran kartınız sıcaklık sebebiyle yavaşlıyor. Ona değindim. Termal macun yenilemeniz farz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. İşlemci sıcaklığının azalmama sebebi de termal macun mu yoksa? Ekran kartından dolayı mı?