Bir oyun icin pahali evet ama alırken soyle düşünüyoruz. 1500-2000 o oyuna verdin ama o oyunu oynamadan once ne yapıyordun? Bilgisayarı hic acmiyordum, arkadaşlarımla oyun giremiyordum, canim sıkıla sıkıla yaşıyordum. Böylece gunde 3 4 saat giriyoruz ve parasını fazlasıyla eğlenerek çıkartmış oluyoruz.Çok pahalı geliyor bana ya futbol serileri ama zevk alıyorsan neden alınmasın ki, alınır tabii.
İşte diyorum ya keyif alıyorsan neden alınmasın, keyif alıyorsan verilir.Alınır. Sadece kariyer oynuyorsaniz bile alınır. Ben 24 25'i sadece kariyer icin 1000-2000 arasına almistim. Bu yil ekipce clubs oynuyoruz 1500e aldim. Bir de epic de %20 geri veriyordu sanirim 830 TL'ye denk geliyor. Harika.
Bir oyun icin pahali evet ama alırken soyle düşünüyoruz. 1500-2000 o oyuna verdin ama o oyunu oynamadan once ne yapıyordun? Bilgisayarı hic acmiyordum, arkadaşlarımla oyun giremiyordum, canim sıkıla sıkıla yaşıyordum. Böylece gunde 3 4 saat giriyoruz ve parasını fazlasıyla eğlenerek çıkartmış oluyoruz.
hocam 400 tl aşırı pahalı ya gamepass önceden alıyordun ucuza ama son zamlardan sonra o paraya değmez oyunun orjinalene sahip olması daha avantajli halde ki fifa 27 çıkmasına 10 ay var yani 10x400 = 4000 dedigin gibi başka bir ton oyun var ama şahsi düşüncem kurtarmaz başka bir arkadaşın olsa oynayacak ortak oyunlar filan belki ikinizde alsanız değer ama aksi durumda şuan bu fiyatlara mantıksız bir karar olur sanada tavsiye etmem ki 4 yıldır gamepass kulanan biri olarak diyorumHocam acaleniz yoksa Xbox Game Pass'e gelmesini bekleyip oradan alabilirsiniz aylığı 400TL olması lazım yanında bir sürü oyun ile geliyor.
Hocam 400 TL aşırı pahalı ya Game Pass önceden alıyordun ucuza ama son zamlardan sonra o paraya değmez oyunun orijinalene sahip olması daha avantajli halde ki FIFA 27 çıkmasına 10 ay var yani 10x400 = 4000 dedigin gibi başka bir ton oyun var ama şahsi düşüncem kurtarmaz başka bir arkadaşın olsa oynayacak ortak oyunlar filan belki ikinizde alsanız değer ama aksi durumda şu an bu fiyatlara mantıksız bir karar olur sana da tavsiye etmem ki 4 yıldır Game Pass kulanan biri olarak diyorum.
+Dip not yiğenim içni 26 geçen aldım ondan önceki senede 25'i almıştım hiç pişman değilim çocuğuk arada girip oynuyor arada ben arkadaşlarla açıp maç attık kolları bağlayıp bayağı değer yani ki 1000 TL zaten artık para değil.
+Şöyle bir şey var yani maç oyunları seviyorsan tabii düşünme dedigim yoksa almak için alma oyunu bir ton daha güzel oyun var ama maç tutkunuysan kariyerdir normal arada maç atmak için arkadaşalr filan iyidir.
bizim arkadaş grubu var steam de herkes biribirin kütüphaneye eklemiş paylaşımla takilyiorlar güzel taktik oluyor ve katılıyorum ekstra oyunlar kesinlikle güzel ama bütün olay aradığının ne olduğuna karar vermekHocam sizde haklısınız biz 3 kişi toplanıp ayrı ayrı alıyoruz ekstra oyunlarda işe yarıyor alacak kişinin maddi durumu ve beklentisine bağlı.
Hocam acaleniz yoksa Xbox Game Pass'e gelmesini bekleyip oradan alabilirsiniz aylığı 400TL olması lazım yanında bir sürü oyun ile geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.