6 ay önce 9400F'e 1450TL veren benStok bitmiş
Rekor fiyatı bu sanırsam. 3600 ile aralarında 500TL fark var.
![]()
Intel Core i5-10400F 2.90Ghz 6 Çekirdek 12MB Önbellek Soket 1200 İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
6 ay önce 9400F'e 1450TL veren benxd
RAM'ler de düşüyor garip bir şekilde. Bu ikisini bir çözemedim.6 ay önce stoklar düzgünken bile işlemciler pahalıydı, şimdi azalıyor ve düşüyor.
Ne dediğimi ben de anlamadım![]()
RAM'ler de düşüyor garip bir şekilde. Bu ikisini bir çözemedim.
Ama işlemci ve RAM'ler çok ayrı bir konumdalar. Geçen yıl dolar 5.5'ken PC toplamıştım. 10 ay önce. O zaman çok fazla bileşene baktığım için fiyatlar aklımda. Mesela o zaman didik didik aradığım RAM'i en ucuza 870 TL'ye bulmuştum. Şu an rastgele bir günde 790 TL. Diğerlerinin fiyatı ise dolar bazında azaldı ama TL bazında arttı. Ki stok problemleri vesaire var şu an.RAM'ler teknoloji nedeniyle ucuzluyor. DDR4 RAM, 240/500 GB SSD, 1080P 144Hz monitörleri 3-4 sene öncesiyle kıyaslarsan dolar bazında yarı yarıya düştüklerini fark edersin.
Ama işlemci ve RAM'ler çok ayrı bir konumdalar. Geçen yıl dolar 5.5'ken PC toplamıştım. 10 ay önce. O zaman çok fazla bileşene baktığım için fiyatlar aklımda. Mesela o zaman didik didik aradığım RAM'i en ucuza 870 TL'ye bulmuştum. Şu an rastgele bir günde 790 TL. Diğerlerinin fiyatı ise dolar bazında azaldı ama TL bazında arttı. Ki stok problemleri vesaire var şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.