10400F 90 derece

Kasanızın önü kapalı yani önden hava almıyor fakat kasanız hava almasa bile bu sıcaklık hiç normal değil.
Kasanızın önü kapalı yani önden hava almıyor fakat kasanız hava almasa bile bu sıcaklık hiç normal değil.
Intake fanlar içerideki havayı yine içeriye veriyor exhaust fanlar dışarı atsa bile bu sıcak günlerde içerisi kavruluyordur.

Eğer yeterli bilginiz ve beceriniz var ise sökün fanı ve termal macunu yenileyin. Statik elektrik konusuna gelecek olur isek yalıtkan eldivenler satılıyor bu eldivenleri kullanarak statik elektriği önleyebilirsiniz. Bu arada beyaz lateks eldiven bile işinizi görür plastik elektriği geçirmiyor.

Ön kapağı çıkarıp sıcaklığa tekrar bakın eğer sorun kasada ise mesh panel kasaya geçebilirsiniz veya ön kapak olmadan kullanabilirsiniz. Ikisini de istemiyorum derseniz mesh olarak modifiye edebilirsiniz.

Ha bu arada eldiven yoksa bile elinizi demir kapı kulpu gibi bir yere temas edin işleme başlamadan önce yeterli olacaktır ancak eldiven en garanti çözümdür.

Ön kapağı çıkarıp sıcaklığa tekrar bakın eğer sorun kasada ise mesh panel kasaya geçebilirsiniz veya ön kapak olmadan kullanabilirsiniz. Ikisini de istemiyorum derseniz mesh olarak modifiye edebilirsiniz.

Kasa önden hava almıyor değil kasanın önünde belli bir kısımda cam var diğer bölümler mesh yapıda yani ön tamamen kapalı değil.

Kasa önden hava almıyor değil kasanın önünde belli bir kısımda cam var diğer bölümler mesh yapıda yani ön tamamen kapalı değil.

Kasanın bi benzerini bende kullandım aynı sorunları bende yaşadım orada duran fanlara minik bir boşluk yetersiz

Kasanın camını yan camını açıp da denedim yine fark yoktu.
1) soğutucu doğru takılı değil sanırım çevirmeli şeyi kontrol edin veya hafif arkaya ittirin fanı.
2) Elinizde termal macun var ise soğutucuyu sökünüz, eski macunu temizleyip yeni macunu sürün tekrar montaj edin. Macun yoksa temin etmeniz gerekiyor.
Aklıma başka birşey gelmiyor maalesef yardımcı olabilirsem ne mutlu yardımım dokunmaz ise kusura bakmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…