10400F-GTX 1660'lı sistem nasıl?

anladım bizim yukardaki sistemde ki kartı 2060 yapmak mantıklı değil yani?

Vatan'daki sistemin PSU'su C4. Fiyatı da bayağı yüksek. Onu almayın.@Salih_Emre'ın önerdiği sistemi alabilirsiniz.

3000MHz RAM'le 3200 arası düşünmeye gerek var mıdır?

Sisteminiz Intel olduğu için 2666 MHz'de kullanacaksınız, bir önemi yok yani.

Anladım bizim yukarıdaki sistemde ki kartı 2060 yapmak mantıklı değil yani?

Bütçeniz varsa 2060'lı alabilirsiniz. Ancak 2060 ile aralarında 1000 TL oynar yaklaşık.

Son düzenleme:
peki karar verdim bu iyi gibi teşekkürler.Bir sorum var bu sistemin seçeneklerinde olan bir ssd seçenği önererbilir misniz?patriot al diyor diğer arkadaşlar ama ben kendim takamam diye seçeneklerden istiyorum.
ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS TUF GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR hocam bide bu sistem nasıl?

@Fatih A HOCAM SİZE COK SORU SORDUM AMA ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS TUF GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR BU NASIL SİZCE?​

Son düzenleme:

İşim vardı görmemişim mesajınızı. Maalesef GameGaraj'ın SSD'leri kötü. İnternetten videolar izleyerek takabilirsiniz. Ama sakın mahalle bilgisayarcısına götürmek gibi bir şey yapmayın. Kendiniz takın daha iyi hem çok kolay.
4 Vida ve 2 kablo takıyorsunuz o kadar. Diğer attığınız sistem iyi gibi duruyor bir sorununu göremedim.
Kasa montajı çok basit yani 14-15 yaşındaki çocuk bile yapar. Bir sürü video var YouTube'da her şeyi dikkatli ve nazikçe yaparsanız 1-2 saat vaktinizi alır. Ve hiçbir sorun da çıkmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…