3000MHz RAM'le 3200 arası düşünmeye gerek var mıdır?
Anladım bizim yukarıdaki sistemde ki kartı 2060 yapmak mantıklı değil yani?
peki karar verdim bu iyi gibi teşekkürler.Bir sorum var bu sistemin seçeneklerinde olan bir ssd seçenği önererbilir misniz?patriot al diyor diğer arkadaşlar ama ben kendim takamam diye seçeneklerden istiyorum.Vatan'daki sistemin PSU'su C4. Fiyatı da bayağı yüksek. Onu almayın.@Salih_Emre'ın önerdiği sistemi alabilirsiniz.
Sisteminiz Intel olduğu için 2666 MHz'de kullanacaksınız, bir önemi yok yani.
Bütçeniz varsa 2060'lı alabilirsiniz. Ancak 2060 ile aralarında 1000 TL oynar yaklaşık.
2060 baya iyi bir kart. Ama bazı insanlar her parçayı kısıp ekran kartına yükleniyor. Sorunun cevabına gelecek olursak, 6000TL değmez ama 7000TL değer. Çünkü 6000 verirseniz diğer parçaları kısmak zorunda kalırsınız ama 7000 verirseniz kısmak zorunda kalmazsınız ve sonuna kadar değer.
Peki karar verdim bu iyi gibi teşekkürler. Bir sorum var bu sistemin seçeneklerinde olan bir SSD seçenği önererbilir misniz? Patriot al diyor diğer arkadaşlar ama ben kendim takamam diye seçeneklerden istiyorum.
ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS TUF GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR hocam bir de bu sistem nasıl?
@Fatih A hocam size cok soru sordum ama ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS TUF GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu nasıl sizce?
hocam 6.000 TL bütçede ModArt PC-MA1 vs Pollux 3T-10 bu ikisi arasında kaldım.Modaart alıcam gibi duruyor.Görüşünüz nedir?Merhaba ban yemiştim o yüzden konudan uzak kaldım öncelikle hangi sistemi almayı düşünüyorsunuz ?
Aklınızdaki sorular nedir ?
Ama sanırım @Fatih'a ve @riseofthefallensigma hocalarım her şeyi açıklamış.
Hocam 6.000 TL bütçede ModArt PC-MA1 vs Pollux 3T-10 bu ikisi arasında kaldım. Modaart alacağım gibi duruyor. Görüşünüz nedir?
tamamadır teşkkür ederim.Hocam iki sistemde güzel bence de konuda yazan arkadaşlar gibi modart daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.