10400F işlemci için kule tipi fan önerisi

Game booster GB-G3030b hava akışının iyi olduğunu düşünüyorum fanları da temizliyorum ama sonuç aynı.

Termal macunu 3 gün önce yeniledim yeniledikten sonra da aynı değerleri alıyordum yeniledikten sonra da aynı değerleri alıyorum. Bu programı kullanıyorum ama sesten ve elimi kasaya koyduğumda sıcaklıktan işlemcinin sıcak olduğunu anlayabiliyorum. Önerdiğiniz fan için teşekkür ederim. Resimdeki değerler şu an boş hali.

Hava akışının bende çok kötü olduğunu düşünmüyorum mesh ve 4 fanlı bir kasa. 10400F de normalde çok ısınan bir işlemci değil size önerim SE 224 XT soğutucu ve MX 4 macun.

Resimdeki değerler boş hali.
İşlemci soğutucunun altında zaten termal macun sürülü halde geliyor. Büyük ihtimalle termal macunu fazla sürüyorsunuz. İşlemcinin ve soğutucunun altında olan macunu peçete ile sildikten sonra az miktarda macun sürerek tekrar deneyebilirsiniz.
Ekran Görüntüsü (2).png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci soğutucunun altında zaten termal macun sürülü halde geliyor. Büyük ihtimalle termal macunu fazla sürüyorsunuz. İşlemcinin ve soğutucunun altında olan macunu peçete ile sildikten sonra az miktarda macun sürerek tekrar deneyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1107582

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En kısa sürede önerdiğiniz fanı alıp termal macunu dediğiniz gibi uygulayacağım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı