Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.797 Çözümler 26 Yer Muğla 12 Mart 2022 #21 tayfun67 dedi: Söyle bir bilgiye rastladım radyatöre giden hortumlardan biri sıcak diğer soğuksa pompa arızalı olabilir veya tıkanıklık olabilir diyorlar, bir de ben radyatör aynı böyle bağlı fanlar doğru mu dur? Genişletmek için tıkla... Konumu doğru bir sıkıntı gözükmüyor fakat pompa arızalı olma ihtimali var.
tayfun67 dedi: Söyle bir bilgiye rastladım radyatöre giden hortumlardan biri sıcak diğer soğuksa pompa arızalı olabilir veya tıkanıklık olabilir diyorlar, bir de ben radyatör aynı böyle bağlı fanlar doğru mu dur? Genişletmek için tıkla... Konumu doğru bir sıkıntı gözükmüyor fakat pompa arızalı olma ihtimali var.
tayfun67 Megapat Katılım 16 Haziran 2013 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #22 Rustin Cohle dedi: Konumu doğru bir sıkıntı gözükmüyor fakat pompa arızalı olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Söyle bir fotoya denk geldim ondan sorayım dedim. buda konu linki Sıvı soğutma arızası nasıl anlaşılır? Dosya Ekleri fannnn.png 183,9 KB · Görüntüleme: 45
Rustin Cohle dedi: Konumu doğru bir sıkıntı gözükmüyor fakat pompa arızalı olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Söyle bir fotoya denk geldim ondan sorayım dedim. buda konu linki Sıvı soğutma arızası nasıl anlaşılır?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.797 Çözümler 26 Yer Muğla 12 Mart 2022 #23 tayfun67 dedi: Söyle bir fotoya denk geldim ondan sorayım dedim. Bu da konu linki Sıvı soğutma arızası nasıl anlaşılır? Genişletmek için tıkla... Fanlar içe doğru takılmış galiba ondan önce OCCT test yaparken boruları kontrol edin.
tayfun67 dedi: Söyle bir fotoya denk geldim ondan sorayım dedim. Bu da konu linki Sıvı soğutma arızası nasıl anlaşılır? Genişletmek için tıkla... Fanlar içe doğru takılmış galiba ondan önce OCCT test yaparken boruları kontrol edin.
tayfun67 Megapat Katılım 16 Haziran 2013 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #24 Rustin Cohle dedi: Fanlar içe doğru takılmış galiba ondan önce OCCT test yaparken boruları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bende fanları resimdeki gibi takayım mı peki?
Rustin Cohle dedi: Fanlar içe doğru takılmış galiba ondan önce OCCT test yaparken boruları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bende fanları resimdeki gibi takayım mı peki?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 12 Mart 2022 #25 tayfun67 dedi: Bende fanları resimdeki gibi takayım mı peki? Genişletmek için tıkla... O şekilde takmanız kasanın içerisinde temiz hava akışını bozar. Sizin fan montajınız doğru.
tayfun67 dedi: Bende fanları resimdeki gibi takayım mı peki? Genişletmek için tıkla... O şekilde takmanız kasanın içerisinde temiz hava akışını bozar. Sizin fan montajınız doğru.
tayfun67 Megapat Katılım 16 Haziran 2013 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #26 494722 dedi: O şekilde takmanız kasanın içerisinde temiz hava akışını bozar. Sizin fan montajınız doğru. Genişletmek için tıkla... Şu an bendeki montaj içerideki sıcak havayı dışarıya atıyor ama resimdeki montaj serin havayı dışarıdan alıp radyatöre veriyor. Ondan sorayım dedim.
494722 dedi: O şekilde takmanız kasanın içerisinde temiz hava akışını bozar. Sizin fan montajınız doğru. Genişletmek için tıkla... Şu an bendeki montaj içerideki sıcak havayı dışarıya atıyor ama resimdeki montaj serin havayı dışarıdan alıp radyatöre veriyor. Ondan sorayım dedim.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 12 Mart 2022 #27 tayfun67 dedi: Şu an bendeki montaj içerideki sıcak havayı dışarıya atıyor ama resimdeki montaj serin havayı dışarıdan alıp radyatöre veriyor. Ondan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Sizin kasanızın önünde intake olarak fan mevcutsa kurulumunuzda problem yok. Biostan pompa hızını kontrol ettiniz mi?
tayfun67 dedi: Şu an bendeki montaj içerideki sıcak havayı dışarıya atıyor ama resimdeki montaj serin havayı dışarıdan alıp radyatöre veriyor. Ondan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Sizin kasanızın önünde intake olarak fan mevcutsa kurulumunuzda problem yok. Biostan pompa hızını kontrol ettiniz mi?
tayfun67 Megapat Katılım 16 Haziran 2013 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #28 494722 dedi: Sizin kasanızın önünde intake olarak fan mevcutsa kurulumunuzda problem yok. Biostan pompa hızını kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet kontrol ettim pompa son hızında çalışıyor.
494722 dedi: Sizin kasanızın önünde intake olarak fan mevcutsa kurulumunuzda problem yok. Biostan pompa hızını kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet kontrol ettim pompa son hızında çalışıyor.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 12 Mart 2022 #29 tayfun67 dedi: evet kontrol ettim pompa son hızında çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman ya pompa arızalı, ya montajda sorun var, ya da gözden kaçırdığınız farklı bir ayar var.
tayfun67 dedi: evet kontrol ettim pompa son hızında çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman ya pompa arızalı, ya montajda sorun var, ya da gözden kaçırdığınız farklı bir ayar var.
tayfun67 Megapat Katılım 16 Haziran 2013 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #30 494722 dedi: Hocam o zaman ya pompa arızalı, ya montajda sorun var, ya da gözden kaçırdığınız farklı bir ayar var. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum dostum anlayamadım ne olduğunu,şimdi yeniden test yapıp bu sefer soğutma borularını kontrol edicem.
494722 dedi: Hocam o zaman ya pompa arızalı, ya montajda sorun var, ya da gözden kaçırdığınız farklı bir ayar var. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum dostum anlayamadım ne olduğunu,şimdi yeniden test yapıp bu sefer soğutma borularını kontrol edicem.