10400F sistem oyunlarda takılma

mehmet_yldz

Kilopat
Merhabalar, 10400F ve 1060 3GB ikilisini kullanıyorum 16 GB RAM ile beraber, tüm parçalarımı sıfır aldım normal sorunsuz kullanırken son 1 aydır sistem açıldığın'da bir tık geç kendine geliyor ve bazı oyunlarda takılmalar oluyor anlık olarak. Ben SSD'den şüphe ediyorum çünkü SSD'im eski sistemimden kalan, ama tertemiz kullanmıştım. Format bile attım düzeltemedim sizler ne düşünüyorsunuz?

Merhabalar, 10400F ve 1060 3GB ikilisini kullanıyorum 16 GB RAM ile beraber, tüm parçalarımı sıfır aldım normal sorunsuz kullanırken son 1 aydır sistem açıldığın'da bir tık geç kendine geliyor ve bazı oyunlarda takılmalar oluyor anlık olarak. Ben SSD'den şüphe ediyorum çünkü SSD'im eski sistemimden kalan, ama tertemiz kullanmıştım. Format bile attım düzeltemedim sizler ne düşünüyorsunuz?
HD tune yazılımından bad sector ve benchmark testi yapıp değerlerine buraya atarsanız fena olmaz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    417,7 KB · Görüntüleme: 40
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı